Logo Realitatea.md

Femeia, care a murit sâmbătă împreună cu soțul ei într-un accident cumplit, era procuror

11 Decembrie 2017, 19:15 // Societate

Femeie, care a murit sâmbătă dimineața împreună cu soțul său într-un accident cumplit, este procurora Procuraturii municipiului Chișinău, oficiul Centru - Olga Pavalachi. Atât Procuratura Generală, cât și Uniunea Avocaților a venit cu un mesaj de condoleanțe.

Foto: Viorel Mardare via Facebook

„Procuratura Republicii Moldova exprimă în aceste momente de nemărginită tristeţe sincere condoleanţe şi regrete profunde rudelor îndoliate şi tuturor celor îndureraţi în legătură cu trecerea în nefiinţă, în urma unui tragic accident rutier, a colegei noastre Olga Pavalachi, procuror în Procuratura municipiului Chişinău, oficiul Centru şi a soţului ei. Dumnezeu să le odihnească somnul cel de veci şi să-i primească alături de aleşii săi”, este mesajul Procuraturii Generale.

Totodată, Uniunea Avocaților s-a adresat la fel cu un mesaj de condoleanțe către tatăl Olgăi, care este de profesie avocat: „Din numele Uniunii Avocaților din Republica Moldova adresăm sincere condoleanțe familiei avocatului Alexei Pavalachi în legătură cu încetarea fulgerătoare din viață a fiicei sale Olga și a ginerelui Viorel Fusu. În momentele pline de durere transmitem întreaga noastră compasiune familiilor greu încercate. Bunul Dumnezeu să-i odihnească în pace”.

Realitatea.md amintește că accidentul în care au murit cei doi soți a avut loc pe traseul Chișinău-Leușeni. Mașina în care se aflau ei și încă un cuplu, care urma să se căsătorească și căruia trebuia să le fie nași, s-a izbit violent de un comion ce transporta motorină.

Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a rupt în două. Celelalte două persoane au fost internate de urgență la spital. Șoferul camionului a scăpat cu viață și a dezvăluit că nu a putut evita accidentul.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5605 -0.1740%
USD USD 17.1569 0.0852%
RUB RUB 0.2580 0.9785%
RON RON 4.1712 -0.3417%
UAH UAH 0.6121 0.5420%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile