Logo Realitatea.md

Femeia din Chișinău, căutată cu disperare de familia sa de 10 zile, a fost la... întâlnire romantică

11 Noiembrie 2017, 14:32 // Societate

Femeia din Chișinău de 46 de ani, care era căutată de pe data de 1 noiembrie, a fost găsită în circumstanțe interesante. Aceasta a ieșit din casă pentru a merge la medic, după care a dispărut fără urmă.

Fiica sa a depus o cerere la poliție pentru a o căuta, făcând și un apel pentru ajutor pe una din rețelele de socializare, însă până la urmă s-a adeverit că mama sa, în tot acest timp, fusese la întâlnire romantică.

Foto: Alisa Boianju/ Facebook

„Totul era bine, nu am avut nicio ceartă!”, a povestit Vadim, soțul femeii dispărute pe nume Alina Boianju, care ultima dată fusese văzută pe data de 3 noiembrie la vilă. Mai mult, vecinii ar fi salutat-o, iar aceasta nu ar fi avut un comportament suspect, scrie Kp.md.

Potrivit poliției, femeia era implicată într-o relație romantică cu un coleg de la serviciu, care și-a dat demisia recent. „La mine au ajuns zvonuri că mama ar avea pe altcineva. Nici măcar nu știu despre ce bărbat este vorba. Am telefonat-o pe sora acestuia, care mi-a spus că fratele său tot ar fi dispărut de aproximativ o săptămână, însă a observat că atunci când nu este acasă, el vine cu o femeie, face duș. Ea mi-a spus că va schimba lacătul la ușă, astfel când fratele său va veni și nu va putea intra, să o sune. Important este că mama e vie, cu toate că îmi iubesc familia și nu vreau să o pierd”, a dezvăluit fiica Alinei, Alisa Boianju, pentru sursa citată.

De menționat că fiica femeii dispărute a șters deja postarea de pe Facebook prin care solicită ajutorul tuturor pentru a-și găsi mama.

O femeie din Capitală a dispărut fără urmă! Fiica sa o caută cu disperare: „Mamă, suntem foarte îngrijorați” (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6621 0.0000%
USD USD 17.7287 0.0000%
RUB RUB 0.2865 0.0000%
RON RON 4.1145 0.0000%
UAH UAH 0.7258 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile