Logo Realitatea.md Logo Realitatea.md RU

Femeia găsită moartă în Nistru a fost ucisă! A făcut cunoștință cu asasinul său într-o cafenea din Chișinău

19 Iunie 2017, 11:32 // Societate

Presupusul asasin al femeii, cadavrul căreia a fost găsit în râul Nistru, a fost reținut, la 16 iunie, de către Procuratura municipiului Chişinău, oficiul Ciocana, de comun cu IP Ciocana din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău.

Foto simbol: moldovenii.md

În cadrul investigaţiilor, a fost identificată identitatea victimei, care s-a dovedit a fi locuitoare a capitalei, în vârstă de 41 ani. Expertiza medico-legală a concluzionat că femeia a fost omorâtă şi aruncată în apelel râului Nistru.

Datorită acţiunilor complexe de urmărire penală şi măsurilor speciale de investigaţii, procurorii şi poliţiştii au identificat și un eventual suspect în acest caz - un individ de 42 de ani, originar din raionul Criuleni, anterior judecat în Federeaţia Rusă pentru diverse infracţiuni, inclusiv de două ori pentru omor.

Fiind audiat, bănuitul şi-a recunoscut faptele criminale, declarând cu lux de amănunte circumstanţele săvârşirii crimei. Potrivit informaţiilor acumulate, victima ar fi făcut cunoştinţă cu bănuitul în aceeaşi zi într-o cafenea din capitală, unde ar fi servit împreună băuturi alcoolice.

Ulterior, aceştia ar fi comandat un taxi cu care s-au deplasat în direcţia or. Vadul lui Vodă, coborând în apropierea unor vile. Între ei s-ar fi iscat un conflict, femeia fiind deposedată de lanţul de la gât, telefonul mobil, cerceii şi inelul din aur, agresată fizic şi sugrumată, iar pentru a ascunde urmele infracţiunii, corpul neînsufleţit al victimei a fost aruncat în râu.

De notat că, în timpul reţinerii individul intenţiona să părăsească teritoriul ţării cu deplasarea în Federaţia Rusă, fiind încătuşat şi escortat în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun.Chişinău pentru 72 de ore. Asupra sa au fost depistate şi ridicate articolele din aur ale victimei.

Procurorii i-au înaintat presupusului asasin învinuirea, astăzi, urmând să fie examinat demersul procurorilor privind aplicarea în privinţa acestuia a măsurii preventive - arestul pentru 30 de zile.

Bănuitul este cercetat penal pentru omor intenţionat, pentru care legislaţia prevede până la 20 de ani închisoare sau detenţiune pe viaţă.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0030 -0.6936%
USD USD 17.9145 0.0771%
RUB RUB 0.2987 0.2013%
RON RON 4.5920 -0.9534%
UAH UAH 0.6968 0.1006%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
16 aug, 15:44 //

Operațiune în centrul Capitalei! Ofițerii SIS au fost surprinși în acțiune în plină zi (FOTO, VIDEO)

14 aug, 18:29 //

Stomatologia cedează poziția de cea mai scumpă facultate din Moldova. Locul de frunte îl deține o altă specialitate de la USMF

14 aug, 16:39 //

Foto: Facebook/ Restaurant „Ecaterina” Intoxicația în masă la nunta de vinerea trecută: Administratorii restaurantului spun că vina o poartă rudele miresei

14 aug, 10:17 //

Bani necontabilizați, băuturi contrafăcute, prostituate și produse alimentare expirate, depistate în cluburile de noapte din Capitală (VIDEO)

14 aug, 09:30 //

Foto simbol 18 persoane s-au otrăvit cu mâncare la o nuntă, petrecută într-un restaurant din Chișinău. Printre aceștia, doi copii

17 aug, 08:00 //

Istoria de succes a Svetlanei Tabacari, după două mandate de primară în Scoreni! A închis gura lumii cu proiecte mari și rezultate semnificative - Reportaj VIDEO, FOTO

18 aug, 17:07 //

Foto: politia.md Cu automobile și case de lux! Șapte persoane, REȚINUTE pentru evaziune fiscală şi spălare de bani (FOTO, VIDEO)

14 aug, 12:14 //

Foto simbol: PH-OnLine.ro Un autocar de pe ruta Chișinău-Ungheni s-a răsturnat la Călărași. În vehicul se aflau 40 de pasageri, 7 au fost transportați la spital

15 aug, 13:23 //

Conflict la Bulboaca! Iazurile care aparțin primarului au inundat localitatea, iar pagubele se preconizează a fi achitate tot din contul sătenilor (VIDEO, DOC)

17 aug, 15:58 //

La pământ, mâinile întinse! Poliția Capitalei și cei de la „Fulger” fac regulă în municipiu (VIDEO)