Logo Realitatea.md

Filip a comentat ”dosarul intentat în Rusia” pe numele lui Plahotniuc: „Se întâmplă exact atunci când se află într-o vizită de lucru în SUA” (VIDEO)

07 Decembrie 2017, 17:06 // Politica

Premierul Pavel Filip a comentat azi informațiile despre faptul că în Federația Rusă există un dosar intentat  pe numele președintelui PD, Vlad Plahotniuc. Premierul susține că e straniu că acest tip de informații apar anume când o delegație condusă de liderul democraților se află în SUA. 

Embed:

„Am văzut și eu aceste știri. Domnul Plahotniuc e învinuit și de ură rasială, ideologică și politică, exact când se află în SUA. Nu sunt eu persoana care trebuie să comenteze acest lucru, dar cred că în scurt timp va fi mai multa lumină. Aceste lucruri se intensifică de fiecare dată când Republica Moldova încearcă să aibă o poziție de demnitate și verticalitate. Nu uitați și de străduințele noastre de a include pe agenta ONU subiectul privind retragerea trupelor ruse de pe teritoriul țării noastre, solicitările noastre față de Rusia de a nu hărțui politicienii din Republica Moldova și reprezentanți ai instituțiilor statului”, a comentat Pavel Filip.

Amintim că, ieri, în presa rusă au apărut informații precum că Vlad Plahotniuc ar fi acuzat de omor în Federația Rusă și s-ar fi cerut mandat de arestare pe numele acestuia.

Partidul Democrat a venit cu o reacție prin care a respins categoric aceste informații.

Citeste tot despre: dosar, Pavel Filip, Rusia, Vlad Plahotniuc
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.2560 -0.3002%
USD USD 16.4677 0.2435%
RUB RUB 0.2681 -0.2604%
RON RON 4.3476 -0.3347%
UAH UAH 0.6290 0.4151%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile