Logo Realitatea.md

Finalitate în cazul șoferiței Lexusului care a tamponat mortal o elevă în Transnistria. Va face sau nu pușcărie?

01 Martie 2018, 11:16 // Societate

Irina Șkilniuk, cea care a tamponat mortal în toamna anului trecut o elevă de 15 ani chiar pe trecerea de pietoni în satul Parcani, Transnistria, și-a aflat ieri sentința. Potrivit deciziei emise de către magistrații din Bender, femeia a primit doi ani de închisoare cu suspendare. Totodată, i s-a retras permisul de conducere pe un termen de trei ani. Decizia poate fi contestată în termeni legali.

Amintim că pe data de 30 septembrie 2017, un accident grav a avut loc în satul Parcani (Tiraspol), în urma căruia o adolescentă în vârstă de 15 ani a fost lovită mortal pe trecerea de pietoni de un automobil de marca Lexus, la volanul căreia se afla Irina Șkilniuk.

Tragedia a stârnit scandal și proteste din partea transnistrenilor, aceștia arătându-se nemulțumiți că autoritățile din regiune ar încerca să mușamalizeze cazul, șoferița fiind rudă cu persoane importante de la conducerea regiunii. Ulterior, în presa transnistreană a apărut un video în care Irina Șkilniuk și-a recunoscut vina și susține că regretă decesul fetei.

CITEȘTE ȘI:

Cazul șoferiței Lexusului cu influență în Transnistria, care a tamponat mortal o elevă anul trecut, ținut în umbră în continuare (FOTO)

Scandal și proteste la Tiraspol, după ce o adolescentă a fost lovită MORTAL de un Lexus pe trecerea de pietoni (FOTO, VIDEO)

Evgheni Șevciuk a venit cu o reacție privind mușamalizarea accidentului, care a provocat scandal și proteste la Tiraspol

Șoferița „Lexus”-ului, care a tamponat mortal o adolescentă dintr-o localitate de lângă Tiraspol, și-a recunoscut vina (VIDEO)

Anchetatorii de la Tiraspol fac „lumină” în cazul șoferiței Lexusului care a tamponat mortal o adolescentă în această toamnă (FOTO, VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6502 0.0000%
USD USD 17.2491 0.0000%
RUB RUB 0.2705 0.0000%
RON RON 4.1319 0.0000%
UAH UAH 0.6338 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile