Logo Realitatea.md

Florin Piersic şi Medeea Marinescu fac un cuplu de senzaţie în “Străini în noapte“, spectacol jucat și la Chișinău

13 Septembrie 2017, 13:50 // Life

Florin Piersic şi Medeea Marinescu fac un cuplu de senzaţie pe scena teatrului. Public numeros a apreciat prestaţiile celor doi actori, de-alungul timpului în spectacolul “Străini în noapte”, unul dintre cele mai longevive şi de success de până acum. Spectacolul “Străini în noapte”, regizat de Radu Beligan, s-a bucurat de aprecierile spectatorilor din mai multe oraşe ale Romaniei, iar la Chișinău acesta de fiecare dată este primit cu furtune de aplauze și flori.

Un spectacol-eveniment, deja suficient de longeviv cât să se bucure de aprecierile spectatorilor din multe oraşe ale ţării. Florin Piersic, mai în formă ca niciodată şi carismatica lui parteneră Medeea Marinescu într-o comedie cu farmec şi mister. Cum se naşte o poveste frumoasă între un bărbat în plină maturitate şi o femeie enigmatică, într-o seară, într-un bar, în Paris. Şi, mai ales, cum va evolua această relaţie? O montare semnată de maestrul Radu Beligan. Pierre este căsătorit şi tatal unui adolescent.

A rămas singur în Paris şi munceşte, în timp ce soţia şi fiul său sunt plecaţi în vacanţă. Juliette este o blondă tânără, frumoasă şi enigmatică. Îl întâlneşte pe Pierre într-un bar şi-i accepta invitaţia de a mai bea un pahar la el acasa. Seara abia începe... Cum va evolua relaţia dintre ei? Cine este ea cu adevărat? Cine este el?

De-a lungul timpului, Florin Piersic a primit titlul de „Cetăţean de Onoare” al mai multor oraşe precum: Bacău, Cluj-Napoca, Caracal, Sighet, Suceava, Baia Mare, Oradea, Bucureşti sau Galaţi. La 10 decembrie 2012, prin decretul preşedintelui Nicolae Timofti, actorului i s-a acordat cetăţenia Republicii Moldova.

Florin Piersic a adresat o scrisoare preşedintelui moldovean motivând solicitarea prin faptul că acolo este primit foarte bine de oameni şi se simte iubit, iar tatăl lui a activat, în calitate de medic veterinar, atât în Bucovina cât şi în Basarabia (la Cernăuţi, respectiv Soroca). Florin Piersic a fost de 37 de ori în Ierusalim la Mormântul Sfânt.

 

Citeste tot despre: Florin Piersic, spectacol
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6333 0.1699%
USD USD 16.7050 0.4981%
RUB RUB 0.2685 0.1119%
RON RON 4.2473 0.3663%
UAH UAH 0.6409 0.9132%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile