Logo Realitatea.md

FLYONE reamintește despre lansarea cursei Chișinău-Frankfurt

04 Februarie 2020, 11:05 // Life

Compania FLYONE reamintește despre lansarea unei noi curse directe, Chișinău – Frankfurt - Chișinău. Suntem încântați să unim acest oraș pe harta noastră de zboruri fiind prima destinație pentru FLYONE în Germania. FLYONE aduce zâmbete, pentru că facem întâlnirile mai simple fie cu prietenii, familia sau descoperim culturi și oameni noi. Începând cu 6 aprilie 2020 zborurile rutei Chișinău – Frankfurt - Chișinău vor fi operate de către FLYONE, de la 39 euro.

Mircea Maleca, Director General FLYONE, salută noua lansare: Suntem bucuroși să anunțăm o altă cursă mult așteptată, cea către Frankfurt, pentru a oferi pasagerilor noștri noi oportunități de călătorie în Europa. Noua cursă, care va opera din luna aprilie, oferă pasagerilor cele mai mici tarife, începând de la 39 euro. Echipa FLYONE așteaptă pasagerii cu nerăbdare să-i întâmpine la bord cu mult zâmbet, și să vă ofere un zbor sigur, plăcut și la cel mai mic preț!”

Zborurile vor fi operate cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, Luni și Miercuri din 6 aprilie, și din luna iulie de 3 ori pe săptămână, operând și în ziua de vineri. Pentru că ne gândim la confortul pasagerilor nostri, zborul va fi operat în aeroportul compact si simplu de ajuns Frankfurt Hahn (HHN) la orele:

Decolare Chișinău KIV - 8:00 → Aterizare Frankfurt Hahn (HHN) – 9:30
Decolare Frankfurt Hahn (HHN) 10:00 → Aterizare Chișinău KIV 13:30

Aeroportul Frankfurt Hahn www.hahn-airport.de este localizat în apropiere de orașul Frankfurt cu multiple opțiuni de transport, precum autobus, taxi sau cu mașina proprie. Ținem să menționăm că aeroportul oferă cele mai mici prețuri pentru parcare pe termen lung, direct la aeroport și pot fi rezervate online aici https://www.hahn-airport.de/default.aspx?menu=parking&cc=en .  Astfel, veți putea ajunge rapid, comod, sigur și la cele mai mici prețuri în/din orașul Frankfurt sau alte orase, pentru a savura locuri memorabile: poți vizita Muzeul German de Film, casa legendarului scriitor Johann Wolfgang von Goethe și Muzeul de Arta Staedel.

Acum ai oportunitatea să descoperi “Manhattan-ul” german, fiind unul dintre cele trei orașe europene care au un număr important de zgârîe nori. Biletele avia Chișinău - Frankfurt pot fi procurate pe site-ul companiei https://www.flyone.eu sau la oficiile proprii de vânzări FLYONE, dar și la agențiile autorizate locale și de peste hotare.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, și deși este o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova.

Toate serviciile suplimentare oferite de către FLYONE fac parte din planul strategic al companiei de îmbunătățire a experienței pasagerilor.

Amintim că FLYONE în prezent operează zboruri către 14 destinații, 10 curse regulate și 4 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.9619 0.2516%
USD USD 18.2258 0.7635%
RUB RUB 0.2334 0.9079%
RON RON 4.1351 0.4055%
UAH UAH 0.6569 1.6716%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
27 mar, 12:16 //

Foto Simbol Examenele pentru clasa a patra au fost anulate. Se discută acest lucru și pentru bacalaureat și cel de finalizare a gimnaziului (VIDEO)

26 mar, 21:21 //

Bugetarii vor sta acasă 9 zile, cu excepția angajaților medicali și a forțelor de ordine. Scopul măsurii aplicate, îndemnul și rugămintea lui Chicu

26 mar, 15:04 //

Foto: realitatea.md Cristina Țărnă, fiica directorului demis al Spitalului Republican, oferă detalii despre acțiunile tatălui ei, în cazul medicilor testați la un laborator privat

27 mar, 09:44 //

Foto: ambulanta.md A murit un medic din cadrul CNAMUP. Femeia era infectată cu coronavirus

27 mar, 19:39 //

Cum un primar de la noi a ajuns subiect în presa din România, după o decizie pe care a luat-o împotriva răspândirii coronavirusului

27 mar, 12:45 //

Constantin Țuțu s-a predat la frontieră. A fost reținut. Va sta în carantină 14 zile

29 mar, 12:45 //

Indignarea rudelor femeii de 79 de ani, răpusă de Coronavirus: A murit și a murit, luați-o, cumpărați locul, înmormântați-o și cu aceasta s-au terminat aprecierile eroismului ei

26 mar, 09:30 //

LIVE! Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, prezintă informații despre situația epidemiologică din țară

01 apr, 13:12 //

foto: army.md (FOTO) Cum arată acum Centrul COVID-19 Chișinău, care trebuia deja azi să înceapă a primi pacienții suspecți cu Coronavirus

31 mar, 19:54 //

Foto simbol Încă trei localități vor fi în carantină! Polițiștii și militarii au indicația să restricționeze circulația persoanelor