Logo Realitatea.md

(foto) Aleea Colorată s-a transformat duminică într-un ”teren de fotbal”, unde s-a dat cel mai importat meci – Campionatul Distracției

16 Iulie 2018, 17:38 // Societate

Fotbal, mulți copii și distracție la maxim. În această duminică, pe data de 15 iulie, Aleea Colorată a fost gazda unui adevărat spectacol fotbalistic. Proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, a organizat „Campionatul Distracției pe Aleea Colorată”.

O adevărată bătălie într-un meci de fotbal a fost dată între micuți și trei fotbaliști profesioniști. Tinerii, parte a echipei Sf. Gheorghe, au demonstrat trucuri cu mingea și i-au ajutat pe micuți să afle secretele fotbalului mare. Căpșunel de această dată a fost portarul celui mai important meci. A învățat și el câteva trucuri cu mingea de la fotbaliști și a adus zâmbete pe fețele picilor. Golurile au intrat în poarta improvizată de către Căpșunel unul după altul, iar copilașii s-au străduit din răsputeri să iasă învingători. Fetițele au fost cele mai aprige și elegante susținătoare. Cu ajutorul face-paintingului, acestea s-au transformat  în Prințese. Aleea Colorată devenise și un podium al unui concurs de frumusețe.

După un meci pe cinste, copilașii s-au delectat cu fructe proaspete, au înfrumusețat Aleea Colorată cu baloane de săpun, zâmbete și cele mai frumoase emoții. Jocurile distractive organizate de către echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, au fost cel mai frumos mod de a sărbători mijlocul verii, spun părinții participanți la eveniment. Participanții s-au ales cu daruri pregătite de către organizatori.

Proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, este un proiect social ce are drept scop renovarea, modernizarea și dezvoltarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor. Prin intermediul acestuia se dorește crearea unei noi viziuni asupra odihnei în parcuri, implicarea societății în crearea și dezvoltarea frumosului, în păstrarea lui.

Ongan Tekstil JSC este o societate pe acțiuni fondată în Turcia în anul 2001. În anul 2011, compania a intrat pe piața Republicii Moldova, investind și gestionând proiecte investiționale în industria ușoară, agricultură, păstrarea și procesarea fructelor și legumelor și construcții. Până la finele anului 2017 Compania Ongan Tekstil a realizat în Republica Moldova investiții în valoare de peste 12  milioane de euro, asigurând peste 600 de locuri de muncă în mai multe regiuni ale țării.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4419 0.0000%
USD USD 17.1324 0.0000%
RUB RUB 0.2616 0.0000%
RON RON 4.0880 0.0000%
UAH UAH 0.6344 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile