Logo Realitatea.md

(FOTO) Avocatul-vedetă Valerian Mânzat, de la viață de lux… la spălat podele în penitenciar, fără mănuși

10 Martie 2017, 17:13 // Societate

Avocatul Valerian Mânzat, cunoscut prin luxul pe care o etalează pe reţelele de socializare, a fost surprins în ipostaze mult mai modeste decât s-a obișnuit societatea. În imaginile publicate de către redacția Deschide.MD, se observă cum avocatul spală pereții Penitenciarului nr. 13, în care a fost plasat în arest preventiv, fiind învinuit că ar fi estorcat de la o femeie bani.  

Foto: Instagram.com/Deschide.MD

Astfel, glamurosul Valerian Mânzat a schimbat capotul alb personalizat pe vesta portocalie de lucrător menajer, crosa de golf a înlocuit-o cu o cârpă și o căldare cu apă, iar locul iahturilor și avioanelor private l-au luat coridoarele triste ale pușcăriei, menționează sursa. Din imagini se vede cum Valerian Mânzat muncește cu spor, spalând pereții penitenciarului. Este îmbrăcat în vestă tipică specială, iar alături de el stau gardienii care îl monitorizează. 

Potrivit regulamentelor interne, deținuții sunt obligați să își facă singuri ordine în celulă. Cât ține de curățenia pe coridoare aceasta este asigurată de deținuți ”angajați” în sectorul de deservire menajeră, contar unor sume de bani.  Totuși, o oră pe zi, toți deținuții sunt obligați sa efectueze munca neremunerată, pentru menținerea curățeniei în penitenciar.

Realitatea.md amintește că la începutul lunii martie, Valerian Mînzat a fost transferat în arest la domiciliu, pe un termen de 30 de zile. El a fost reţinut pe data de 2 februarie, fiind învinuit că ar fi estorcat de la o femeie bani, fără a-i rezolva problema. 

Citește și:

Cum arată avocatul Valerian Mînzat după o lună de arest preventiv în Penitenciarul nr.13 – VIDEO

(FOTO) În timp ce Valerian Mînzat stă după gratii, iubita lui poartă o haină cu inscripție RIDICOLĂ: ”My man is a BOSS”

Valerian Mînzat, despre cazul în care a fost reținut: Nu este de competența Procuraturii Anticorupție să se ocupe de acest dosar (VIDEO, FOTO)

Procuratura înaintează primele învinuiri avocatului Valerian Mînzat: Infracțiune deosebit de gravă și până la 15 ani de închisoare ( VIDEO)

Automobilele lui Valerian Mânzat, ridicate de către procurori și duse la sediul CNA (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1377 0.0278%
USD USD 16.5266 0.2451%
RUB RUB 0.2633 -1.6069%
RON RON 4.3282 0.0439%
UAH UAH 0.6304 0.1112%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
10 apr, 17:32 //

Foto: captură YouTube Un bărbat din Canada și-a dus Mercedesul la service și a uitat camera de filmat deschisă. Ce a descoperit (VIDEO)

02 apr, 11:54 //

Replici de la ședința Primăriei: „Să nu-mi citiți aici lecții despre cum oamenii trebuie să se roage la morminte” (VIDEO)

20 apr, 12:36 //

UPDATE Incendiul de pe strada Academiei din cartierul Telecentru a fost LOCALIZAT! (FOTO/VIDEO)

20 apr, 13:33 //

UPDATE: Incendiul de la Complexul „Lunedor” a fost lichidat. Cauzele producerii incidentului urmează a fi stabilite (FOTO/LIVE)

20 apr, 07:45 //

NO COMMENT! Vladimir Voronin, despre Ion Ceban: „Specialitatea lui e magafonul. În afară de bâl-bâl-bâl nu știe nimic” (VIDEO)

23 apr, 07:05 //

Foto: telemundonuevainglaterra.com HOROSCOP 23 - 29 aprilie: Două zodii vor da lovitura în ultima săptămână din aprilie. Viața li se schimbă radical

06 apr, 14:00 //

Foto: Panilino/ Facebook Directorul „Panilino”, după perchezițiile Poliției Capitalei: Scopul a fost să ne distrugă, să nu mai vindem nici pască, nici cozonac...” (VIDEO)

19 apr, 09:34 //

Foto: PCCOCS UPDATE: Salarii în plic și meciuri trucate! Personalul clubului FC Dacia Chișinău și fotbaliștii, audiați după perchezițiile PCCOCS și INI (FOTO)

28 mar, 11:03 //

Foto simbol Flux de demisii la CNA! Bogdan Zumbreanu: „Regret că pleacă angajați cu o bogată experiență”. Explicația!

05 apr, 17:15 //

Foto: BBC Răsunător! Iulia Skripal a făcut prima declarație după ce a ieșit din comă. Cum a reacționat când a fost întrebată despre otrăvirea cu „Novichok”