Logo Realitatea.md

(FOTO) Avocatul-vedetă Valerian Mânzat, de la viață de lux… la spălat podele în penitenciar, fără mănuși

10 Martie 2017, 17:13 // Societate

Avocatul Valerian Mânzat, cunoscut prin luxul pe care o etalează pe reţelele de socializare, a fost surprins în ipostaze mult mai modeste decât s-a obișnuit societatea. În imaginile publicate de către redacția Deschide.MD, se observă cum avocatul spală pereții Penitenciarului nr. 13, în care a fost plasat în arest preventiv, fiind învinuit că ar fi estorcat de la o femeie bani.  

Foto: Instagram.com/Deschide.MD

Astfel, glamurosul Valerian Mânzat a schimbat capotul alb personalizat pe vesta portocalie de lucrător menajer, crosa de golf a înlocuit-o cu o cârpă și o căldare cu apă, iar locul iahturilor și avioanelor private l-au luat coridoarele triste ale pușcăriei, menționează sursa. Din imagini se vede cum Valerian Mânzat muncește cu spor, spalând pereții penitenciarului. Este îmbrăcat în vestă tipică specială, iar alături de el stau gardienii care îl monitorizează. 

Potrivit regulamentelor interne, deținuții sunt obligați să își facă singuri ordine în celulă. Cât ține de curățenia pe coridoare aceasta este asigurată de deținuți ”angajați” în sectorul de deservire menajeră, contar unor sume de bani.  Totuși, o oră pe zi, toți deținuții sunt obligați sa efectueze munca neremunerată, pentru menținerea curățeniei în penitenciar.

Realitatea.md amintește că la începutul lunii martie, Valerian Mînzat a fost transferat în arest la domiciliu, pe un termen de 30 de zile. El a fost reţinut pe data de 2 februarie, fiind învinuit că ar fi estorcat de la o femeie bani, fără a-i rezolva problema. 

Citește și:

Cum arată avocatul Valerian Mînzat după o lună de arest preventiv în Penitenciarul nr.13 – VIDEO

(FOTO) În timp ce Valerian Mînzat stă după gratii, iubita lui poartă o haină cu inscripție RIDICOLĂ: ”My man is a BOSS”

Valerian Mînzat, despre cazul în care a fost reținut: Nu este de competența Procuraturii Anticorupție să se ocupe de acest dosar (VIDEO, FOTO)

Procuratura înaintează primele învinuiri avocatului Valerian Mînzat: Infracțiune deosebit de gravă și până la 15 ani de închisoare ( VIDEO)

Automobilele lui Valerian Mânzat, ridicate de către procurori și duse la sediul CNA (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4418 -1.8463%
USD USD 16.7682 0.1015%
RUB RUB 0.2674 -0.7055%
RON RON 4.1707 -1.7410%
UAH UAH 0.6374 -0.2348%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile