Logo Realitatea.md

FOTO de la fața locului: Cum arată clădirea ”Lunedor” după incendiu

20 Aprilie 2018, 15:17 // Societate

Clădirea ”Lunedor” din Chișinău, aflată în intersecția străzii Ismail și bd. D. Cantemir a fost cuprinsă astăzi de flăcări. Patru echipe de pompieri au intervenit la fața locului pentru a lupta cu focul. Din fericire, nu au fost raportate victime, ci doar pagube materiale.

LIVE! Încă un incendiu în Capitală. Arde un business centru de pe strada Ismail

Vedeți mai jos cum arată clădirea după ce incendiul a fost lichidat:

UPDATE: Un alt incendiu de proporții în Capitală! În sectorul Centru arde business-centrul „Lunedor”. Circulația transportului, sistată (FOTO/LIVE)

Realitatea.md menționează că acesta este cel de-al doilea incendiu izbucnit la Complexul ”Lunedor”. În luna ianuarie 2016, o suprafață de 50 metri pătrați a căptușelii acoperișului și sistemul de ventilare au fost cuprinse de flăcări.

Nereguli GRAVE la Complexul ”Lunedor”. Iată ce au depistat pompierii în urma incendiului de sâmbătă

Pompierii au stabilit atunci că pe pereții canalelor s-au depus grăsimi, ceea ce a dus la răspândirea focului într-un interval scurt de timp. La primul etaj al clădirii era utilizată o grilă pentru produsele din carne, care însă nu dispunea de o hotă de ventilare. Mai mult, s-a depistat că pe pereții canalelor s-au depus grăsimi, ceea ce a dus la răspândirea focului într-un interval scurt de timp. În urma incendiului a fost afectat doar exteriorul clădirii, iar focul s-a răspândit de-a lungul canalului de ventilare.

Nimeni nu a avut de suferit în urma incidentului.

Amintim că tot astăzi, în Capitală, a avut loc un alt incendiu de proporție. Este vorba de incendierea acoperișului la Institutul de Zoologie al Academiei de Ştiinţe a Moldovei, de pe strada Academiei cartierul Telecentru al Capitalei.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5946 -0.7205%
USD USD 17.1423 0.1472%
RUB RUB 0.2555 -0.0391%
RON RON 4.1855 -0.8034%
UAH UAH 0.6088 -0.0657%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile