Logo Realitatea.md

(FOTO) Ministerul de Interne al Ucrainei anunță despre o tentativă de OMOR asupra lui Vlad Plahotniuc. Reacția IGP

07 Aprilie 2017, 17:53 // Actualitate

UPDATE 19:40 La nenumărate apeluri din partea reporterilor Realitatea, nimeni din conducerea MAI-ului, IGP-ului, dar și a Procuraturii Generale nu a răspuns la telefon. Cu toate acestea, pe site-ul oficial al Poliției RM a fost plasat un anunț priving organizarea unui briefing de presă privind această operațiune, care va avea loc mâine. Nu a fost precizat însă numele celui vizat de tentativa de omor. 

RLIVE.MD VA TRANSMITE ÎN DIRECT EVENIMENTUL 

Ministerul de Interne din Ucraina a anunțat despre o tentativă de omor asupra omului de afaceri Vlad Plahotniuc. Informația a fost făcută public pe pagina oficială a instituției.

Numele omului de afaceri care a fost comandat a apărut în presa rusă abia astăzi. Anterior, ministrul de Interne al Ucrainei, Arsen Avakov, declarase că autoritățile abilitate au reușit să anihileze tentativa de omor în cadrul unei operațiuni comune Ucraina - Republica Moldova.

Operațiunea de reținere a unui grup de persoane bănuite de tentativă a avut loc la Kiev. „Simultan, am arestat organizatorii tentativei de omor”, a subliniat Arsen Avakov.

Totodată, șeful Poliției Naționale din Ucraina, Serghey Knyazev, a precizat că au fost arestați toți cei implicați. „De la cei care au comandat omorul până la cei care aveau rolul de a-l îndeplini. Au fost ridicate arme și bani în Chișinău, iar în Kiev - reținuți organizatorii”, a declarat acesta.

Sursa: mvs.gov.ua

Contactat de Realitatea.md, Serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne din Republica Moldova nu a răspuns la telefon pentru a oferi detalii în acest caz.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.0890 -0.2117%
USD USD 17.6890 0.2232%
RUB RUB 0.2781 -0.1795%
RON RON 3.9937 -0.2971%
UAH UAH 0.7229 0.1108%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
20 feb, 06:40 //

Cum era poreclit Vlad Plahotniuc în interiorul Partidului Democrat după ce a părăsit țara (VIDEO)

29 ian, 14:00 //

LIVE! Curtea de Apel Chișinău: Examinarea recursului depus de administrația Penitenciarul nr.13 împotriva eliberării condiționate a ex-premierului Vlad Filat

17 feb, 14:14 //

Foto Simbol SURSE: Autoritățile din România au stabilit cauza decesului bebelușului deputatului Angel Agache

18 feb, 06:30 //

foto: facebook.com/s.sirbu Ruptura în PDM tot mai adâncă! Sîrbu regretă că noua conducere a partidului a mers la întâlnirea cu socialiștii și Dodon de la Parlament

04 feb, 13:33 //

Foto simbol Serviciul Hidrometeorologic și-a revizuit avertizarea de cod portocaliu de ninsori pentru întreg teritoriul țării

11 feb, 13:09 //

Soția liderului separatist Krasnoselski, cu cetățenie română. Cel puțin 4 instituții au fost sesizate!

03 feb, 10:34 //

Tragedie la Răzeni. O tânără mămică a fost lovită mortal de o mașină. Șoferul a părăsit locul accidentului, iar poliția este pe urmele lui

20 feb, 14:56 //

(VIDEO) Cum PD și PSRM au trișat un vot în Parlament și ce spune Zinaida Greceanîi, când crede că nu o aude nimeni! Deputat: Au numărat 20 și 26 au spus!

23 ian, 18:23 //

foto: facebook.com/dodon.igor1 Dodon se laudă pe Facebook cum îi strânge mâna vicepreședintelui SUA. Putin a trecut pe lângă el fără să i-o dea

12 feb, 09:27 //

Îndemnul primului premier al RM către Dodon în contextul declarațiilor scandaloase ale lui Ciocoi: Dacă se pricepe în „tușonkă, să nu se bage...”