Logo Realitatea.md Logo Realitatea.md RU

FOTO, VIDEO - Premieră mondială: Mercedes-Benz S-Class facelift

18 Aprilie 2017, 16:44 // Auto

Astăzi a fost prezentat  noul Mercedes-Benz S-Class facelift. Premiera a avut loc în China, scrie AutoBlog. Noul model ne uimește cu un design împrospătat, noi versiuni de putere, tehnologii inovatoare ce pun accentul pe condusul autonom și bineînțels promite un nivel mult mai înalt de confort.

Evenimentul a fost foarte bine organizat și a pus accent pe cele mai noi tehnologii lansate pe noul S-Class facelift.

Totuși nava amiral este foarte importantăî pentru Mercedes. Mai bine de 300.000 de exemplare S-Class în caroserie W222 au fost vândute din 2013 și până în prezent, fiecare al treilea exemplar fiind vândut în China.

Așa cum se cunoștea de ceva timp, noul S-Class se va lăuda cu trei linii de LED-uri incorporate în farurile față, ceea ce va distinge noul model de frații săi mai mici din moment ce E-Class are două astfel de linii, iar C-Class doar una.

Totodată, noile blocuri optice MULTIBEAM LED dispun de cele mai noi tehnonologii în materie de iluminat, iar cu noua funcţie ULTRA RANGE main beams fasciculele de lumină pot ajunge până la 650 de metri în faţa maşinii! Evident acestea se mai adaptează condiţiilor de drum şi se pot deconecta automat, dar parţial, pentru a nu orbi alţi şoferi.

Mai observăm o nouă grilă a radiatorului care pe modelele cu șase și opt cilindri vor prezenta trei rânduri de linii duble, în timp ce variantele cu ampatament mărit dotate cu motoare V12 se vor distinge prin elementele cromate incorporate.

Nu ar trebui să uităm de noile bare de protecție cu prize și mai mari de aer, șapte modele noi de jante cu o mărime cuprinsă între 17 și 20 de inci, cât și de bara de protecţie spate ce incorporează noile țevi de eșapament.

În habitaclul noului S-Class putem observa un volan absolut nou dotat cu multe comenzi pentru tot felul de sisteme. Important este să menționăm că multe din aceste comenzi sunt acţionate tactil, fapt ce facilitează accesul la meniul sistemului multimedia. Bineînțeles de aici nu lipsesc cele două monitoare color de 12.3 inci care acum au o rezoluție și mai bună.

Lumina ambientală oferă în continuare 64 de nuanțe ce pot scoate în evidență și mai mult frumusețea interiorului în timp ce materialele de calitate precum lemnul masiv și pielea naturală nu lipsesc de aici.

Pentru prima dată pentru o mașină de serie, noul S-class facelift poate fi dotat cu tehnologia ENERGIZING Comfort control. Datorită acesteia toate sistemele ce răspund de confortul la bordul mașinii lucrează împreună pentru a oferi și mai multă comoditate pasagerilor.

Astfel, mulțumită celor șase regimuri presetate (Freshness, Warmth, Vitality, Joy, Comfort, Training) fiecare având o durată de 10 minute de activitate, șoferul sau oricare dintre pasageri se poate bucura de o ambianță adaptată pentru fiecare regim în parte. Astfel sistemul de lumină ambientală, muzica, masajul și multe alte tehnologii vor avea grijă ca la bordul mașinii să domine o atmosferă ce va corespunde dispoziției celui ce va selecta unul din cele șase moduri.

Inițial noul S-Class facelift va fi disponibil în patru versiuni de putere dintre care două sunt pe motorină și două pe benzină. Mai jos puteți vedea care sunt acestea, puterea cât și performanțele dinamice ale acestora.

Vezi mai multe detalii, dar și imagini pe AutoBlog.md.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.0030 -0.6936%
USD USD 17.9145 0.0771%
RUB RUB 0.2987 0.2013%
RON RON 4.5920 -0.9534%
UAH UAH 0.6968 0.1006%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
16 aug, 15:44 //

Operațiune în centrul Capitalei! Ofițerii SIS au fost surprinși în acțiune în plină zi (FOTO, VIDEO)

14 aug, 18:29 //

Stomatologia cedează poziția de cea mai scumpă facultate din Moldova. Locul de frunte îl deține o altă specialitate de la USMF

14 aug, 16:39 //

Foto: Facebook/ Restaurant „Ecaterina” Intoxicația în masă la nunta de vinerea trecută: Administratorii restaurantului spun că vina o poartă rudele miresei

14 aug, 10:17 //

Bani necontabilizați, băuturi contrafăcute, prostituate și produse alimentare expirate, depistate în cluburile de noapte din Capitală (VIDEO)

13 aug, 14:42 //

Foto: Adelina Coste; sursa: adevarul.ro O deputată s-a stins din viață la vârsta de doar 51 de ani

13 aug, 10:45 //

Trei tineri din Băcioi, implicați într-un accident cumplit la Horești! Băieții sunt în stare gravă la spital, iar mașinile au fost făcute zob (FOTO)

14 aug, 09:30 //

Foto simbol 18 persoane s-au otrăvit cu mâncare la o nuntă, petrecută într-un restaurant din Chișinău. Printre aceștia, doi copii

17 aug, 08:00 //

Istoria de succes a Svetlanei Tabacari, după două mandate de primară în Scoreni! A închis gura lumii cu proiecte mari și rezultate semnificative - Reportaj VIDEO, FOTO

14 aug, 12:14 //

Foto simbol: PH-OnLine.ro Un autocar de pe ruta Chișinău-Ungheni s-a răsturnat la Călărași. În vehicul se aflau 40 de pasageri, 7 au fost transportați la spital

15 aug, 13:23 //

Conflict la Bulboaca! Iazurile care aparțin primarului au inundat localitatea, iar pagubele se preconizează a fi achitate tot din contul sătenilor (VIDEO, DOC)