Logo Realitatea.md

Gândul Mâței, Plăieșii și Zebra Show la „DORfest” 2017! Unde și când va avea loc festivalul, anul acesta

12 Iulie 2017, 06:05 // Societate

A doua ediție a festivalului ”DORfest”, se va desfășura în acest an la Moșia Ciuhrii din satul Gordinești, raionul Edineț. Festivalul va avea loc două zile consecutiv - pe 9 și 10 septembrie, iar printre invitații aceste ediții sunt membrii trupei Gândul Mâței, Plăieșii, interpreta Maria Iliuț, Comedy Zebra Show și alții.

Organizatorii își propun ca DORfest să devină un festival emblemă al Zonei de Nord din Republica Moldova, care militează pentru dezvoltarea culturală, economică și socială a regiunii.

„Coacem foarte multe surprize plăcute pentru tinerii și adulții care vor fi alături de noi în septembrie. Prima zi de festival va fi dedicată DOR-urilor! Vom amenaja 2 zone de poveste în care toți participanții la festival vor putea declara DORuri la vedere pe “CULMEA dorului” și DORuri ascunse în “SACUL dorului”! Sâmbătă pe scena DORfest vor urca artiști, trupe, orchestre și fanfare talentate, iar pe înserat vom devora o porție de rock sănătos de la țară alături de talentații Gândul Mâței. După concert, colectăm și stingem toate DORurile la cea mai mare petrecere cu RUG! Promitem muzică bună pentru tineri și abia așteptăm să facem poiana DORfest să vibreze în unison cu scânteile rugului”, pun organizatorii evenimentului.

„În cea de-a doua zi de festival stingem DORul de tradiție prin înfrățirea a 3 comune românești din Moldova, România și Ucraina. Vom sărbători aceasta uniune și stingerea de doruri cu un program tradițional specific fiecărei zone. Pe înserat se anunță cea mai mare hora unirii cu Maria Iliuț și Ansamblul Folcloric „Plăieșii”, precizează organizatorii.

Biletele sunt deja disponibile online aici: https://iticket.md/event/dorfest-editia-ii/

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.6185 0.5310%
USD USD 17.4047 -0.4877%
RUB RUB 0.2979 1.2576%
RON RON 4.4286 0.5426%
UAH UAH 0.6477 -1.9082%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile