Logo Realitatea.md

Ghimpu comentează plecarea celor doi deputați din PL: „N-au deschis gura niciodată” (VIDEO)

22 Septembrie 2017, 14:38 // Politica

Președintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, s-a expus în privința deputaților Iurie Dârda și Oleg Ogor care și-au anunțat ieri plecarea din partid. Acesta susține că cei doi deputați au fost forțați să plece și nu au fost activi nici la ședințele de birou, nici la cele a Parlamentului. 

„Lumea nu-i cunoaște. I-ați văzut vreodată să vorbească? Cum poți să învinuiești un președinte de partid când n-ai deschis niciodată gura la ședințele biroului sau a Parlamentului. Deasupra lor au stat bâta! Bâta lui Plahotniuc! Credeți că din plăcere au plecat? Cel mai ușor să bați cu bâta poți pe cel care are afacere”, a declarat Mihai Ghimpu în cadrul unei conferințe de presă. 

Totodată, liderul PL a vorbit și despre situația similară de acum patru ani, când șapte deputați ai Partidului Liberal și mai mulți miniștri au părăsit partidul, după care au creat Partidul Liberal Reformator.

„Noi am ajuns în Parlament. Dar ceilalți unde sunt? Au fost cu Ghimpu, acum cu Plahotniuc. Iar după examinarea mandatului, nu vor fi nici cu Ghimpu, nici cu Plahotniuc. Vor rămâne la marginea satului”, a declarat Ghimpu. 

Realitatea.md amintește că ieri, deputatul liberal Iurie Dârda a anunțat oficial că a părăsește partidul și fracțiunea parlamentară. În aceeași zi, deputatul PL Oleg Ogor s-a declarat neafiliat.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5039 0.4640%
USD USD 17.3387 -0.1526%
RUB RUB 0.3011 -0.6271%
RON RON 4.4644 0.2695%
UAH UAH 0.6544 -0.4109%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile