Logo Realitatea.md

Guvernatorul din Arhanghelsk a denumit adolescentul, care a detonat o bombă la FSB, victimă a protestelor opoziției

02 Noiembrie 2018, 10:45 // În lume

Igor Orlov, guvernatorul regiunii Arkhangelsk, Rusia, a declarat pentru publicația „Govorit Moskva” că elevul colegiului tehnic în vârstă de 17 ani, care a detonat o bombă în unul din sediile Serviciului Federal de Securitate(FSB), a fost victima protestelor organizate de opoziție.

Foto: govoritmoskva.ru

Potrivit oficialului, manifestațiile opoziției în care participă și activiști școlari „deformează conștiința și influențează asupra creierului abia dezvoltat”.

„Ar fi fost bine, dacă am fi putut arăta cu degetul asupra cuiva, dar trebuie să înțelegem că procesul este deja în desfășurare, fiind bine pus la cale. Uitați-vă, au participat școlari în protestele de la noi! Nu sunt studenți, dar elevi! Aceasta se face pentru masă, pentru ca ulterior să arate frumos în fața celor care au comandat asemenea evenimente”, a declarat acesta.

Amintim că adolescentul a intrat în clădirea FSB din Arkhangelsk, în dimineața de 31 octombrie, iar obiectul explozibil, confenționat artizanal, a explodat în mâinile sale. În urma exploziei, autorul acesteia a murit, fiind răniți trei ofițeri. 

Comitetul de investigații al Federației Ruse au spus că este vorba despr eu atac terorist. Deocamdată, versiunea preliminară arată că teroristul a acționat singur. Motivul se stabilește.

CITEȘTE ȘI:

Vladimir Putin, înștiințat despre explozia la un sediu FSB. A fost identificat autorul (VIDEO)

Citeste tot despre: Arhanghelsk, bomba, FSB, Rusia
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1545 -0.3264%
USD USD 17.9087 0.1650%
RUB RUB 0.2800 0.0000%
RON RON 4.2325 -0.3109%
UAH UAH 0.6671 -0.4477%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile