Logo Realitatea.md

HOROSCOP 20 - 26 noiembrie: Unii vor întâlni probleme, în timp ce alții vor fi mai iertători

20 Noiembrie 2017, 07:10 // Life

Horoscop 20 - 26 noiembrie 2017. Capricornii sunt iertători, în timp ce pentru Lei apare o problemă.

Foto: huff

Berbec

Reuşeşti să te remarci prin maturitate, înţelepciune, seriozitate, pentru că simpla ta apariţie impune respect şi prestanţă. Eşti cu ceva mai presus decât cei în faţa cărora te prezinţi şi admiraţia pe care o poţi citi în ochii lor te stimulează şi te motivează să faci totul perfect, pentru a nu-i dezamăgi.

Ai şansa de a atinge un apogeu într-un proiect de lungă durată în care ai investit tot ce ai mai bun în tine, şi vei putea să te menţii, după aceea, multă vreme pe un nivel promiţător, demn de laudă şi mândrie personală.

Taur

Cele mai bune sfaturi vin de pretutindeni, deci ascultă cu atenţie ce au ceilalţi să-ţi spună. Nu din anturajul tău cel mai apropiat apar cele mai interesante sfaturi, ci din zone mult mai îndepărtate.

Mesajele care ajung la urechile tale prin internet, prin telefon, de la televizor sau citind vreo carte legată de culturi de prin alte zone ale lumii, dar toate au acest rol: de a-ţi deschide ţie mintea. E ca o revelaţie pentru că de acolo soseşte vestea salvatoare pentru problema care te frământă şi eşti mulţumit că ai fost pe fază exact atunci când informaţia venea către tine.

Gemeni

Prezenţa ta e benefică unor persoane care trec prin momente dificile. Tu reuşeşti să le inspiri încredere, siguranţă, de parcă garanţiile pe care le oferi le alunga lor starea de teamă care i-a copleşit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le dă lor curajul de a se lupta în continuare cu piedicile care îi tot ţin pe loc.

Cu tine alături, parcă nu mai sunt la fel de neputincioşi, deci oferă-le sfaturi şi susţinere cu toată fiinţa ta, pentru că tu devii punctul lor de sprijin într-o mare de nesiguranţă.

Rac

Uneori, soluţiile cele mai bune nu vin chiar în formă pe care o doreai, dar asta nu înseamnă că trebuie să le respingi. Păstrează-le acolo, la îndemână, pentru că va veni o zi când îţi vei da seama că se potrivesc de minune problemei în care te afli.

E posibil ca cel mai bun lucru pentru tine să arate exact invers decât ai sperat, dar uneori şabloanele aşteptărilor noastre nu coincid cu ceea ce ne oferă realmente viaţa.

Te poţi adapta din mers şi să accepţi şi alte variante, chiar dacă nu eşti foarte încântat de ele. De multe ori, reuşita vine ambalată în altă culoare decât cea preferată, de aceea e bine să nu te opreşti la aparenţe.

Leu

Apare o problemă din cauza intervenţiei nefaste a unei alte persoane în treburile tale. Stai pe loc doar din cauza lui, pentru că s-a băgat unde nu-i fierbe oala iar acum trebuie să repari prostiile sale. Nu te enerva, pentru că rişti să strici şi mai mult dacă îţi pierzi cumpătul, ca atare lasa un pic lucrurile să se aşeze înainte de a interveni să redresezi situaţia.

Nu e momentul să faci ceva concret, ci doar să-l laşi pe inamicul respectiv să termine, şi abia după aceea, cu calm şi cu răbdare, să readuci totul pe făgaşul normal. Acum ia şi o pauză.

Fecioară

Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău din cauza unui amic ce îşi eliberează nervii pe oricine, mai bine ieşi din acel mediu. Nu turna gaz pe foc, pentru că vâlvătaia e gata să izbucnească.

Sunt momente când a ignora, a te face că nu auzi, a trece mai departe ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat sunt cele mai bune reacţii în cazul momentelor critice.

Taci şi suporta situaţia, chiar dacă nu-i convine, pentru că numai aşa poţi dezamorsa mai repede bomba!

Balanţa

Nu eşti în apele tale, se vede că te macină nişte griji cărora nu le mai dai de capăt, dar dacă ai fi atent, ai primi de la cineva drag din preajma ta exact sfatul de care ai nevoie.

Dacă eşti încăpăţânat şi îţi tot plângi singur de milă, s-ar putea să respingi exact cele mai de preţ îndrumări care vin de la oameni care au trecut prin situaţii similare şi ştiu exact ce trebuie făcut în problema în care acum eşti tu implicat.

Ridică privirea din pământ şi priveşte cu încredere la cel care este acolo să te susţină!

Scorpion

Modul unora ceva mai jucăuş şi mai superficial de a trata lucrurile te cam debusolează, pentru că nu ştii foarte bine cum să tratezi impasul de faţă. Ei iau în glumă astfel de momente, le fac să pară mai simple decât sunt în realitate.

Ignoră riscurile şi piedicile şi vor să te influenţeze şi pe tine să le priveşti la fel, ca şi cum ar fi floare la ureche. Poate chiar merită să abordezi această atitudine lejeră, semn că întotdeauna gândirea pozitivă te scoate din impas! Ce rost să vezi numai probleme la tot pasul când cu un zâmbet poţi trece peste toate?

Săgetător

Ai o direcţie clar stabilită de mers, dar nu-ţi convine. Parcă ai dori altceva sau poate cineva din jur îţi propune o altă idee care ţi se pare mult mai interesantă. Nu renunţa la prima variantă, încearc-o să vezi unde duce, şi doar după ce vei da piept cu cine ştie ce piedici să te gândeşti şi la planul de rezervă.

Nu e soluţia cea mai bună să abandonezi un drum deja început doar pentru că te atrage altul, ci te poţi ocupa, cumva, de amândouă, succesiv.

După prima încercare, poate vei descoperi dacă merită sau nu să încerci şi a doua variantă.

Capricorn

Un amic te-a rănit profund cu ceva timp în urmă, dar, dintr-o mărinimie pe care nici tu nu o înţelegi prea bine, te arăţi dispus să-l ierţi şi să-i acorzi o şansă de împăcare.

Dacă şi pe asta o strică, ar fi bine să închizi complet acest capitol, dar nu pică în plasa lui, pentru că s-ar putea să dorească de la tine o reacţie agresivă, pe care să ţi-o arunce mai apoi în cârcă, drept principalul motiv pentru care te-a jignit altădată, ceva de genul: vezi, acesta e cusurul tău!

Fii tu cel blând, cel înţelegător, cel împăciuitor, şi nu-l lăsa să te enerveze şi mai tare!

Dacă e deştept, va accepta împăcarea!

Vărsător

Nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi la un anumit ţel la care vrei să ajungi, ci să începi să şi faci ceva concret în direcţia aceasta. Deţii toate mijloacele concrete pentru a-ţi vedea planurile materializate, dar pentru aceasta, trebuie să crezi şi tu cu tărie că poţi.

Lasă orice atitudine pesimistă deoparte, nu te mai teme să încerci, ci pune mâna pe unelte şi începe să construieşti ceea ce vrei să obţii.

Nu face nimeni minuni în locul tău, ci tu eşti singurul proiectant, constructor şi beneficiar al acestui edificiu pe care îl ridici pas cu pas. Eşti pe drumul care duce acolo unde visezi, dar încă ţi se mai cere răbdare!

Peşti

Dacă primeşti susţinerea potrivită de la cei din jur, eşti capabil de succese de răsunet, deci cel mai greu e să-ţi alegi tovarăşii potriviţi.

Eşti în faţa unei provocări interesante cu mari sorţi de izbândă, dar cu atât mai bune vor fi rezultatele cu cât reuşeşti să atragi şi pe alţii alături de tine.

Vei aduna un grup mai larg de persoane şi veţi vâsli împreună în acelaşi sens.

Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru că altfel evoluezi când ştii că ai pe cineva alături care ţine cu tine, te încurajează şi crede în ceea ce doreşti să faci!

Horoscop 20 noiembrie 2017 oferit de Acvaria.

Citeste tot despre: astre, horoscop săptămânal, soarta
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5666 1.3094%
USD USD 17.1223 0.2893%
RUB RUB 0.2599 1.2072%
RON RON 4.1929 1.2729%
UAH UAH 0.6172 0.4394%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile