Logo Realitatea.md

HOROSCOP săptămânal: Berbecii și Leii vor avea buzunarele pline cu bani, iar Peștii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare

11 Septembrie 2017, 08:00 // Life

Horoscop pentru săptămâna 11-17 septembrie 2017. Tentațiile și trecutul sentimental pun în pericol relația de cuplu. Află dacă și zodia ta este vizată!

Foto simbol: Horoscope.com

Berbecii evită problemele dacă stau departe de cei care îi critică pe șefi, doar când aceștia nu sunt de față. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Berbec anunță câștiguri, dar și risipă. Banii intră în contul Berbecilor, dar se duc imediat pe lucruri frumoase și nu neapărat necesare.

Taurii provoacă tensiuni în cuplu, dacă sunt prea interesați de trecutul sentimental al partenerului de viață. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Taur anunță gelozie în cuplu, dar și noroc pentru cei care își caută o casă nouă.

Gemenii merg la un eveniment și dau nas în nas cu persoane pe care nu le suportă. Înțelepți, îngroapă securea războiului. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Gemeni anunță discuții, vizite la rude și evenimente de familie.

Racii îi ascultă pe cei din jur, iar pentru asta sunt foarte apreciați. Financiar, însă, au probleme din cauza unui prieten. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Rac anunță un posibil conflict cu un prieten sau cu un partener de afaceri din cauza banilor.

Leii, care s-au îndrăgostit de curând, ezită să își asume sentimentele sau relația și lasă lucrurile „în coadă de pește”. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Leu începe cu prezența planetei Afacerilor în casa Banilor. Nu întâmplător, Leii primesc bani chiar la începutul săptămânii, iar proiectele demarate în această zi le vor aduce și succes, și bani. Chiar mai mulți decât speră!

Fecioarele fac totul cu pasiune, iar cariera este o prioritate. Planeta Afacerilor a ajuns, din nou, în zodia lor. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Fecioară anunță succes în carieră. Mai mult, veștile bune pot veni chiar luni!

Balanțele trebuie să investească în propria imagine pentru a face impresie bună la un eveniment profesional. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Balanță anunță cheltuieli necesare și o posibilă nouă iubire.

Scorpionii cer să fie mai bine plătiți, dar sunt refuzați de șefi. Din acest motiv, iau în calcul o afacere de familie. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Scorpion anunță dorința de schimbare în viața profesională. Scorpionii pot discuta cu partenerul de viață despre o afacere de familie, mai ales că nativii, în această perioadă, tind să renunțe la statutul de angajat și să aibă propria afacere.

Săgetătorii află că vor avea alt program de lucru sau un șef mai autoritar. Nu le convine, dar se vor adapta. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Săgetător anunță schimbări la locul de muncă.

Capricornii au noroc. Li se recalculează o factură sau o taxă deja achitată și, spre bucuria lor, află că au bani de primit. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Capricorn începe cu vești bune în plan sentimental. Armonia dintre Lună și Taur se reflectă și în relația de cuplu, nativii fiind mai dispuși să îi facă pe plac persoanei iubite.

Vărsătorii ajută o rudă care trece printr-un impas financiar. Partenerul le reproșează că au afectat bugetul comun. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Vărsător începe cu o atenție sporită acordată bugetului familiei.

Peștii sunt nemulțumiți de partenerul de viață, de colegi sau de șefi și spun exact ce gândesc. Horoscopul săptămânii 11-17 septembrie pentru zodia Pești le cere nativilor prudență, calm și tact la serviciu. Peștii trebuie să se înarmeze cu multă răbdare și să nu lase ca atmosfera conflictuală de la serviciu să le afecteze performanțele.

Sursa: Huff.ro

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6333 0.1699%
USD USD 16.7050 0.4981%
RUB RUB 0.2685 0.1119%
RON RON 4.2473 0.3663%
UAH UAH 0.6409 0.9132%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile