Logo Realitatea.md

Horoscopul săptămânal 16 – 22 iulie 2018. Nativii căror zodii pot face investiții greșite și pot pierde o sumă de bani

16 Iulie 2018, 08:10 // Life

Horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în săptămâna 16 – 22 iulie 2018 se numără și cea a Balanțelor care pot face investiții greșite și pot pierde o sumă de bani.

Foto: relajemos.com

Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec se anunță o săptămână în care accentul cade pe familie, pe relațiile cu rudele apropiate, aspect favorizat încă de Soarele în tranzit prin zodia Rac, zodie sensibilă la capitolul familie, și puternic accentuat de sextilul creat la finele perioadei analizate. Nativii Berbec pun mare accent și pe sectorul sentimental, unde se preocupă de găsirea unui partener și sunt deschiși la noi cunoștințe. În cazul celor care se află într-o relație se va încerca consolidarea legăturii amoroase, însă nativii Berbec nu sunt dispuși să facă multe sacrificii, ci mai degrabă așteaptă să vină oportunitățile din partea partenerului și ei să le fructifice, să le dea valoare.

Taur

Pentru cei născuți în zodia Taur săptămâna analizată începe cu tensiuni în cuplu, nemulțumiri legate de partener, neînțelegeri și discuții în contradictoriu. Aspectele vor fi mult accentuate de slaba calitate a dialogului. În primele zile, nativii Taur, care, la modul general, sunt caracterizați de debit verbal, vor simți să tacă, fie sătui să spună același lucru de mai multe ori și să nu fie înțeleși, fie simt că a vorbi este o pierdere de energie. Obstacolele în comunicare își vor face simțită și mai mult prezența dacă este vorba de dialoguri oficiale sau dacă nativii care lucrează în mediu de profil. La capitolul sănătate, horoscopul săptămânii 16 – 22 iulie pentru zodia Taur le recomandă mai multă odihnă și activități relaxante. Sextilul amintit le poate aduce ocazia nativilor să-și lărgească cercul de cunoștințe.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se pot confrunta cu neplăceri legate de starea de sănătate care vor fi resimțite cu precădere în prima parte a săptămânii. Afecțiunile care i-ar putea agita pe nativi sunt legate de sfera uro-genitală și horoscopul săptămânii 16 – 22 iulie pentru zodia Gemeni le recomandă un consult medical în acest sens. Conflictele datorate unor idei învechite, unor viziuni diferite față de cei din jur se conturează și în acestă săptămână și accentul poate să cadă pe relația de cuplu, unde tendința nativilor este să-și sfideze partenerul în dialoguri. Se recomandă ca nativii să nu facă investiții sau tranzacții financiare către finalul perioadei analizate.

Rac

Cei născuți în zodia Rac își vor concentra toată atenția pe probleme și situații care țin de locul de muncă sau au legătură cu partenerii de afaceri. În timp ce unii nativi pot fi sufocați de sarcinile zilnice de la job, alți nativi intră în polemici cu colaboratorii și refuză orice formă de compromis. După prima jumătate a săptămânii pot crește tensiunile în cuplu, însă de acesată dată, nativii Rac își vor da tot interesul să le anihileze. Horoscopul săptămânii 16 – 22 iulie le cere nativilor să se dedice mai mult activităților recreative cu familia, eventual să înceapă să-și planifice o vacanță alături de cei dragi.

Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu săptămâna aceasta va însemna apogeul unei lupte cu ei înșiși, cu propriile principii și păreri despre viață, dar și finalul unei perioade în care oboseala și stresul și-au pus amprenta asupra vieții sociale și i-au dezarmat pe nativi. În continuare li se recomandă nativilor să aibă grijă de starea generală de sănătate, să nu se suprasolicite și să nu facă excese de niciun fel. În weekend este posibil să întâmpine obstacole legate de deplasări și călătorii, însă se conturează o perioadă favorabilă reînvierii pasiunii în cuplu.

Fecioară

Pentru cei născuți în zodia Fecioară se conturează un început de săptămână defavorabil comunicării. Mai precis, în prima parte a perioadei analizate aceștia pot avea parte de conflicte la locul de muncă, neînțelegeri și nervi, dar și critici și ironii din partea colegilor. Horoscopul săptămânii 16 – 22 iulie îi sfătuiește pe nativi să rămână calmi și să evite pe cât posibil manifestările verbale agresive, cu atât mai mult cu cât vor fi nevoiți să participe la ședințe, seminarii sau interviuri. În cuplu situația tinde să devină mai tensionată în weekend, când este posibil ca planurile nativilor să nu coincidă cu cele ale partenerului.

Balanță

Pentru cei născuți în zodia Balanță săptămâna debutează cu cheltuieli necesare care pot aduce un gol în portofel, iar nativii se pot frământa cu privire la situația financiară. Chiar dacă o parte dintre nativi vor primi o sumă de bani, posibil să fie nevoiți să o împartă mai departe, să o împartă cu cineva. Nu este o perioadă bună pentru a investi bani, pentru negocieri care implică semnări de contracte cu bază financiară și nici pentru împrumuturi, credite, nativii riscând să returneze banii destul de greu. Starea de sănătate începe să se amelioreze considerabil, iar în weekend nativii Balanță își vor dedica timpul activităților casnice și vor petrece timpul în familie.

Scorpion

Săptămâna începe cu griji și frământări la capitolul financiar, iar cei născuți în zodia Scorpion caută prin cunoștințe și relații să-și găsească o nouă sursă de venit, un job suplimentar sau o colaborare pe termen lung. Nu sunt excluse situațiile stresante de la locul de muncă care, însă, favorizează idei revoluționare, inclusiv gânduri de schimbare a carierei. Se vor bucura de sprijin din partea partenerului de cuplu și ar fi indicat să nu devină antipatici cu acesta dacă-și doresc să aibă susținerea sa în continuare.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor începe săptămâna cu stări de oboseală și disconfort general și nu este exclus să se confrunte cu dureri de cap, amețeli sau chiar o răceală. Nici la locul de muncă situația nu este tocmai roz, nativii Săgetător confrântându-se cu sarcini multe și obositoare pe care trebuie să le îndeplinească într-un termen relativ scurt. O parte dintre nativi pot simți chiar repulsie față de activitățile profesionale. Spre final de săptămână, în special în weekend, toată atenția nativilor se îndreaptă către familie, clădesc relații solide cu rudele și petrec timp de calitate cu partenerul.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să dea mai multă atenție locului de muncă și sarcinilor care le corespund. Este posibil ca problemele personale să le capteze prea mult atenția și să fie sancționați de superiori. Totodată se crează un context astral de nemulțumire față de partener, față de prieteni sau față de niște persoane cu care nativii au relații mai apropiate, poate fi vorba inclusiv de un coleg de muncă. Nu sunt excluse reproșurile la adresa indiferenței și răcelii cu care tratează o situație de familie, de casă.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător trebuie să se concentreze mai mult pe ceea ce au de rezolvat la locul de muncă, în special dacă lucrează cu acte, deoarece pot face greșeli. Horoscopul săptămânal pentru perioada 16 – 22 iulie le cere nativilor să se uite de două ori unde-și pun semnătura și ce autorizează. Se observă o îmbunătățire a stării generale de sănătate, însă oboseala și stresul continuă să-i domine pe nativi până spre finalul perioadei analizate. Acest fapt se poate răsfânge negativ și asupra relaiei de cuplu, unde pot apărea ușoare tensiuni cauzate de lipsa timpului petrecut cu partenerul. Nativii par să nu dea atenție prea mare relației.

Pești

Pentru cei născuți în zodia Pești se pot ivi ocazii de a călători în scop profesional. Pot pleca într-o delegație sau pot urma un curs de pregătire profesională în alt oraș. Sunt sfătuiți să fie sociabili, deschiși la dialog și atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Dacă nu lasă stresul să-i acapareze, pot îmbina utilu cu plăcutul și pot obține chiar un sejur relaxant. Situația nu este roz din punct de vedere financiar, însă mici plăceri și distracții necostisitoare își pot permite în weekend, mai ales că partenerul de viață sau prietenii vin cu oferte greu de refuzat.

Sursa: cancan.ro.

Citeste tot despre: astre, horoscop, iulie, nativi, săptămânal, sfaturi
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4419 0.0000%
USD USD 17.1324 0.0000%
RUB RUB 0.2616 0.0000%
RON RON 4.0880 0.0000%
UAH UAH 0.6344 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile