Logo Realitatea.md

Igor Dodon comentează petrecerea organizată la vila de la Condrița: Nu e din banii statului și e absolut legal (VIDEO)

26 Iulie 2017, 19:21 // Actualitate

Igor Dodon a confirmat faptul că săptămâna trecută, la Reședința de Stat de la Condrița a avut loc o petrecere. Acesta a subliniat că acest lucru este absolut legal și nu a fost organizat din banii statului. Declarațiile au fost făcute astăzi, în cadrul dialogului cu presa la Reședința de la Condrița.

Întrebat de una dintre jurnaliști despre petrecerea care a avut loc sâmbăta trecută la Reședința de Stat de la Condrița, pentru care președintele a fost criticat de societatea civilă, prcum că ar fio clădire întreținută din bani publici, acesta a subliniat că nu a încălcat legislația.

„A avut loc la această terasă. Această locațiune este o casă de serviciu a președintelui Republicii Moldova pe durata mandatului. Chiar dacă se organizează unele evenimente de familie nu din contul statului. Aceasta nu este o încălcare a legislației. Confirm că a avut loc un eveniment de familie. Care este încălcarea legislației? Imaginațivă dacă mergeam la un restaurant și făceam ziua de naștere, jurnaliștii scriau că „președintele a făcut ziua de naștere la un restaurant de lux, de unde bani pentru arendă și a cui este restaurantul. Oameni buni, nu căutați încălcări acolo unde ele nu sunt!”, a conchis Igor Dodon. 

Realitatea.md amintește că recent, Igor Dodon ar fi organizat o petrecere la vila prezidențială de la Condrița. Potrivit informațiilor vehiculate în presă, în preajma vilei au fost observate zeci de mașini luxoase. Prin urmare, a fost lansată o Petiție împotriva lui Dodon după organizarea sărbătorii la vila de la Condrița.

Citeste tot despre: Igor Dodon, Vila de la Condrița
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.4820 -0.1316%
USD USD 16.6691 0.1009%
RUB RUB 0.2936 -0.1361%
RON RON 4.4005 0.0114%
UAH UAH 0.6156 -0.1946%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile