Logo Realitatea.md

Igor Dodon, felicitare de suflet pentru Klaus Iohannis: „Parteneriatul existent între Republica Moldova și România va cunoaște o dezvoltare dinamică”

13 Iunie 2018, 10:23 // Politica

Președintele Igor Dodon a ținut să-l felicite cu ocazia zilei de naștere pe președintele României, Klaus  Iohannis. Acesta i-a adresat un mesaj în care i-a adresat urări de bine și a vorbit despre disponibilitatea Republicii Moldova pentru consolidarea relațiilor dintre ambele state.

„Cu prilejul zilei Dumneavoastră de naștere, îmi face o deosebită plăcere să Vă adresez cele mai sincere felicitări, împreună cu alese urări de bine.

Aniversarea pe care o marcați este o ocazie specială pentru a-mi exprima convingerea că parteneriatul existent între Republica Moldova și România va cunoaște, prin eforturi comune, o dezvoltare dinamică continuă, fortificându-se în spiritul reciprocității, în beneficiul popoarelor noastre”, a menționat Dodon.

 Totodată, acesta a remarcat disponibilitatea țării noastre pentru consolidarea pe mai departe a relațiilor dintre ambele state, care au la bază afinitățile culturale, lingvistice și istorice, precum și pentru aprofundarea dialogului bilateral constructiv, axat pe diplomație, întru realizarea plenară a obiectivelor comune.

„Reiterând felicitările, alături de urările de sănătate deplină, bucurii, viață lungă și mult spor în activitatea Dumneavoastră de înaltă responsabilitate, Vă  rog  să  acceptați, Excelență, asigurările  distinsei  mele  considerații”, a conchis președintele. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5034 -0.7471%
USD USD 17.2634 0.0829%
RUB RUB 0.2683 -0.8133%
RON RON 4.1053 -0.6438%
UAH UAH 0.6419 1.2780%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile