Logo Realitatea.md

Imaginea sfâșietoare care a devenit virală. O adolescentă își îmbrățișează pentru ultima dată iubitul aflat în moarte cerebrală

08 August 2018, 15:34 // Life

Imaginea dramatică în care o adolescentă din Marea Britanie își îmbrățișează pentru ultima dată iubitul aflat pe patul de spital, în moarte cerebrală, a devenit virală după ce tânăra a ales să o facă publică pe Facebook.

Foto: Facebook

Stephanie Ray, în vârstă de 15 ani, din orașul Dudley, și-a luat rămas bun de la Blake Ward, în vârstă de 16 ani. Adolescentul a fost luat de curenții de apă, în timp ce se afla în vacanță cu părinții săi, săptămâna trecută, în nord-vestul Țării Galilor.

El a fost unul dintre trei adolescenți scoși din apă și a fost transportat de urgență la spitalul din Liverpool, unde medicii l-au ținut în viață cu ajutorul aparatelor. Pentru că nu mai existau șanșe ca Blake să își revină, părinții săi au decis, la recomandarea medicilor, să îl deconecteze de la aparate, scrie Digi24.

Stephanie i-a fost alături până în ultima clipă și s-a întins pe patul de spital, lângă el, pentru a-l îmbrățișa pentru ultima dată, cu câteva minute înainte ca medicii să oprească aparatele care îl țineau în viață.

Adolescenta a postat imaginea pe Facebook, alături de un mesaj emoționant: „Astăzi a fost cea mai grea zi pentru mine și este o zi pe care nu o voi uita niciodată. Blake era o persoană foarte specială pentru mine, am avut o relație specială și vom avea întotdeauna asta. Nu te voi uita niciodată, Blake. Te iubesc și te voi iubi mereu”.

Citeste tot despre: fotografie, moarte cerebrala, spital
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.8548 -0.6599%
USD USD 17.6904 -0.3504%
RUB RUB 0.2817 0.0710%
RON RON 4.1950 -0.6913%
UAH UAH 0.6848 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile