Logo Realitatea.md

În premieră, problemele șoferilor ce parchează neregulamentar vor fi discutate în Guvern: „Trebuie să le acordăm posibilități” (VIDEO)

14 Noiembrie 2017, 15:56 // Societate

Mai multe posibilități le vor fi acordate șoferilor pentru a preveni parcările neregulamentare. Subiectul ce ține de problemele șoferilor vor fi discutate în cadrul Guvernului pentru a fi găsită o soluție definitivă, în special pentru locuitorii Chișinăului. Despre aceasta a anunțat purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat, Vitalie Gamurari în cadrul unui birefing de presă.

Foto simbol

„În contextul în care reprezentanții Ministerului de Interne sunt nevoiți să ridice plăcuțele de inmatriculare ale automobilelor. Sunt nemulțumiri care vin din partea șoferilor, sunt din partea locuitorilor municipiului. În contextul dat șoferii sunt nevoiți să achite amenda dar să piardă timp în așteptarea reprezentantului MAI. Dorim ca acest contact să fie cât mai formalizat pentru a exclude posibilitatea de corupere a reprezentantului MAI. Am ajuns la concluzia că problema poate ține și de o revizuire a legislației în vigoare, de aceea este prima discuție pe această temă. Considerăm că problema trebuie discutată și în cadrul Guvernului, după care se va veni cu o soluție definitivă”, a declarat Gamurari.

Acesta a menționat că pentru a rezolva problema respectivă e nevoie de acordarea unor posibilități șoferilor pentru a nu încălca aceste reguli. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6490 0.8256%
USD USD 17.2186 0.1763%
RUB RUB 0.2592 0.8953%
RON RON 4.2251 0.9172%
UAH UAH 0.6206 0.6324%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile