Logo Realitatea.md

Încă un minus, descoperit la iPhone X! Îți smulge părul din cap, la propriu

12 Ianuarie 2018, 22:10 // Tech

iPhone X este un smartphone surprinzător de frumos, dar se pare că vine la pachet cu câteva probleme surprinzătoare, iar acestea nu se rezolvă cu o actualizare.

Foto: theapplepost.com

Încă de la momentul lansării, au fost descoperite mai multe probleme de funcționalitate cu iPhone X. Inițial, a fost vorba de niște probleme cu funcționalitatea ecranului în momentul în care făceai tranziția de la temperaturi calde la temperaturi foarte reci. Ulterior, au început să se restarteze din senin. Toate acele particularități s-au remediat însă într-un timp foarte scurt, prin intermediul unor actualizări de firmware, scrie Playtech.ro.

Se pare însă că există mai există o problemă cu cel mai scump smartphone Apple creat vreodată, iar aceasta nu se poate soluționa printr-un update. Mai mulți internauți au început să se plângă de o problemă nemaiîntâlnită până acum la vreun telefon. Aparent, iPhone X are abilitatea incredibil de ciudată de a-ți smulge părul din cap, din mustață sau din barbă, în funcție de poziția în care îl ții atunci când vorbești la telefon.

Cei de la BGR au fost primii care au sintetizat câteva rapoarte pe marginea acestui subiect, dar problema pare să fie răspândită în toate colțurile internetului. Pe RedditTwitter, sau pe Forumul oficial Apple, găsești foarte multe voci ale unor utilizatori frustrați, uimiți sau amuzați de situația surprinzătoare. Persoanele care au dedicat foarte mult timp acestei probleme, și-au dat seama că părul se agață mai ales în switch-ul prin care îți treci telefonul în modul silențios. Cu cât vorbești mai mult la telefon, cu atât ai mai mari șanse ca acest fenomen să aibă loc.
 
În mod previzibil, soluția simplă la problemă este utilizarea unei huse care nu-ți mai permite să intri în contact direct cu carcasa.
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5436 -0.5364%
USD USD 17.2410 0.1301%
RUB RUB 0.2597 0.1929%
RON RON 4.1946 -0.7219%
UAH UAH 0.6187 -0.3062%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile