Logo Realitatea.md

Instanța a anulat dispoziția ex-primarului interimar Silvia Radu prin care l-a demis din funcția de șef al Direcției sănătății pe Mihai Moldovanu

17 Iulie 2018, 18:12 // Societate

Instanța de judecată a declarat nulă dispoziția fostului primar general interimar al capitalei Silvia Radu prin care a fost demis șeful Direcției Aănătății a Consiliului Municipal Chișinău, Mihai Moldovanu. Decizia a fost luată azi, de magistrații de la Judecătoria Centru, dar poate fi atacată la Curtea de Apel. 

Mihai Moldovanu susține că se aștepta la această decizie, întrucât a știut din start că a fost demis pe nedrept: „Din start era clar că această dispoziție este ilegală. Mai departe, administrația Primăriei trebuie să decidă în ce funcție să mă întorc”.

Mai mult, fostul șef al Direcției Sănătății susține că deciziile de comasare a Direcției Sănătate cu cea de Asistență Socială, de asemenea au fost luate cu încălcări: „Eu pot să-mi îndeplinesc atribuțiile mai departe, cu atât mai mult că și cele două decizii cu privire la reorganizare tot sunt atacate în judecată, ca fiind ilegale, pentru că nu a fost respectate mai multe proceduri”, a spus Moldovanu. 

Amintim că, Mihai Moldovanu a fost demis din funcția de șef al Direcției sănătate pe 29 martie.

Vezi și:

Mihai Moldovanu comentează demisia sa, semnată de Silvia Radu: „Dumneaei își iese din minți... Eu mă întorc la serviciu”

Moldovanu și Gamrețki vor să se întoarcă la Primărie „cu orice preț”?! Codreanu: „Oamenii se țin de fotolii cu dinții” (VIDEO)

PL, nemulțumit: Nu recunoaștem demiterea lui Mihai Moldovanu. Trebuie să dețină în continuare funcția de șef al Direcției Sănătate

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6502 0.3032%
USD USD 17.2491 -0.0093%
RUB RUB 0.2705 0.8200%
RON RON 4.1319 0.4156%
UAH UAH 0.6338 -0.1890%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile