Logo Realitatea.md

Instanța a anulat dispoziția ex-primarului interimar Silvia Radu prin care l-a demis din funcția de șef al Direcției sănătății pe Mihai Moldovanu

17 Iulie 2018, 18:12 // Societate

Instanța de judecată a declarat nulă dispoziția fostului primar general interimar al capitalei Silvia Radu prin care a fost demis șeful Direcției Aănătății a Consiliului Municipal Chișinău, Mihai Moldovanu. Decizia a fost luată azi, de magistrații de la Judecătoria Centru, dar poate fi atacată la Curtea de Apel. 

Mihai Moldovanu susține că se aștepta la această decizie, întrucât a știut din start că a fost demis pe nedrept: „Din start era clar că această dispoziție este ilegală. Mai departe, administrația Primăriei trebuie să decidă în ce funcție să mă întorc”.

Mai mult, fostul șef al Direcției Sănătății susține că deciziile de comasare a Direcției Sănătate cu cea de Asistență Socială, de asemenea au fost luate cu încălcări: „Eu pot să-mi îndeplinesc atribuțiile mai departe, cu atât mai mult că și cele două decizii cu privire la reorganizare tot sunt atacate în judecată, ca fiind ilegale, pentru că nu a fost respectate mai multe proceduri”, a spus Moldovanu. 

Amintim că, Mihai Moldovanu a fost demis din funcția de șef al Direcției sănătate pe 29 martie.

Vezi și:

Mihai Moldovanu comentează demisia sa, semnată de Silvia Radu: „Dumneaei își iese din minți... Eu mă întorc la serviciu”

Moldovanu și Gamrețki vor să se întoarcă la Primărie „cu orice preț”?! Codreanu: „Oamenii se țin de fotolii cu dinții” (VIDEO)

PL, nemulțumit: Nu recunoaștem demiterea lui Mihai Moldovanu. Trebuie să dețină în continuare funcția de șef al Direcției Sănătate

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 18.9987 0.4664%
USD USD 16.6839 0.2723%
RUB RUB 0.2474 -0.3223%
RON RON 4.0796 0.5422%
UAH UAH 0.6009 0.3339%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
30 iul, 17:46 //

UPDATE: CNA și PA au găsit noi sume colosale, pe lângă cele din birou, acasă la șeful de secție de la CRDM reținut în dosarul „tomografiei” (FOTO)

02 aug, 13:38 //

Jucării, fotografii 18+, prezervative! Ce au găsit acasă la avocatul din Chișinău învinuit de trafic de copii (VIDEO)

07 aug, 07:01 //

Foto: captura video (video) Marina Tauber, primarul comunei Jora de Mijloc, filmată în timp ce agresează cu mătura un jurnalist ”Radio Orhei”

31 iul, 14:50 //

Foto: zdg.md Milioane de lei în birou și la bancă, dar... Casa modestă în care locuiește medicul șef din dosarul „tomografiei” (FOTO)

08 aug, 11:12 //

Grupare criminală, dirijată de un fost angajat al poliției, deconspirată. PCCOCS și INI au oferit detalii „din culise” (VIDEO)

26 iul, 11:30 //

Foto simbol: anta.gov.md UPDATE: Descinderi matinale PA+CNA, prin Chișinău: În total, pe dosar, sunt 10 persoane bănuite. DETALII!

26 iul, 08:08 //

Jizdan, la cros cu noaptea-n cap! Ministrul de Interne a dat live pe Facebook de pe terenul de sport (VIDEO)

01 aug, 15:14 //

Filip vrea ”capul” șefilor de la PTF și Vama Leușeni: Decizia, luată în urma unor vizite inopinate (VIDEO)

30 iul, 13:53 //

Foto: Facebook/Igor Dodon Ce a răspuns Dodon când a fost întrebat de unde a luat bani pentru monumentul instalat în Rusia, în semn de prietenie dintre Petru I și Dimitrie Cantemir (FOTO)

31 iul, 10:07 //

Interceptările AUDIO dintre doi suspecți din dosarul „Tomografiei”: „E cam tâmpită! Poate o fac oficial? Cum credeți, e periculoasă?..” (AUDIO)