Logo Realitatea.md

Insulte în Parlament! Voronin, despre deputata Babiuc: „Încă o prostitutkă politică!” Lupu: „Dacă sunteți deprins să umblați pe la case de toleranță, nu extrapolați!” (VIDEO)

08 Februarie 2018, 11:51 // Politica

Nivelul declarațiilor acide la prima ședință din Parlament trece limita! De data aceasta președintele fracțiunii comuniștilor, Vladimir Voronin a insultat proaspăta deputată venită de pe lista PCRM care a aderat recent la Partidul Democrat. Declarația deputatului a provocat un val de nemulțumiri și reacții din partea democraților. 

Embed:

Vorbind despre o hotărâre a Parlamentului privind neutralitatea Republicii Moldova, Voronin l-a atenționat pe Marian Lupu cu privire la deputații care mai devreme au susținut această inițiativă.

„Marian Ilici, atenție vă rog! Văd că nu prea citești ceea ce trebuie. În grupul de lucru au fost Diacov Dumitru, Sîrbu Serioja, doi trădători din fracțiunea noastră, patru așa-numiți dermocrați din fracțiunea voastră. Și tu acum spui că apreciezi variantul nul. Marian, alo, ce-i cu tine?”, s-a adresat Voronin reprezentanților fracțiunii PD.

Cele mai multe discuții le-a provocat momentul în care președintele PCRM a insultat deputata Babiuc care a trecut de partea PD.

„Cu toate acestea, ați majorat și componența încă cu o „prostitutkă” (n.r. „prostituată”) politică. Felicitările noastre!”, a menționat Vladimir Voronin.

Drept reacție la aceste cuvinte a reacționat președintele Parlamentului Andrian Candu care a cerut o atitudine corespunzătoare, dar președintele fracțiunii PD, Marian Lupu, i-a răspuns într-o asemenea manieră. 

„Dacă cineva este obișnuit să meargă la casele de toleranță și să comunice cu prostituatele, vă rog să nu extrapolați!”, a declarat Marian Lupu. 

De menționat că astăzi fracțiunea Partidului Democrat a anunțat că a devenit mai mare, după ce deputata comunistă a decis să adere la fracțiunea PDM.

 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9077 0.0000%
USD USD 16.7678 0.0000%
RUB RUB 0.2950 0.0000%
RON RON 4.4858 0.0000%
UAH UAH 0.6262 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)

22 ian, 10:23 //

Foto: Facebook Jurnalista rusă, oprită pe Aeroportul din Chișinău, despre situația din R. Moldova: „Țara copiilor părăsiți!” (VIDEO)

29 ian, 09:18 //

Foto: crimemoldova.md O mașină a Primăriei Chișinău, zărită lângă blocul în care locuiește o șefă aflată în concediu de maternitate. Silvia Radu a investigat cazul (VIDEO)