Logo Realitatea.md

Invazie de purici la Bălți. În blocurile și transportul public mișună paraziții, iar municipalitatea nu poate efectua dezinsecția (VIDEO)

09 August 2018, 10:06 // Societate

Autoritățile municipale din Bălți bat alarma și nu pot face față paraziților care au împânzit blocurrile de locuit din oraș, iar mai nou, aceștia au invadat deja și transportul public.

Potrivit primarului de Bălți, Nicolae Grigorișin, autoritățile nu pot face față acestei invazii de purici și păduchi, care a pus stăpânire pe întreg orașul și a dispus ca reprezentanții Primăriei Bălți să ceară ajutor autorităților din România, pentru a dezinfecta și a nimici paraziții din subsolurile blocurilor de locuit.

„Luați vă rog legătura cu colegii noștri români din Botoșani și rugații să ne acorde ajutor. Altfel eu nu pot vorbi, pentru că ceea ce se se întâmplă în subsolurile blocurilor nu este corect. Oamenii și copiii sunt plini de purici”, a afirmat edilul de Bălți în cadrul unei ședințe cu reprezentanții Primăriei, scrie tvn.

Potrivit sursei citate, autoritățile responsabile de dezinfectarea subsolurilor blocurilor nu dispun în prezent de substanțele necesare pentru a începe procedura de dezinsecție din cauza reorganizării Centrului de Sănătate Publică Bălți în Agenție.

Astfel, autoritățile municipale le recomandă oamenilor să se ocupe singuri de dezinsecție pentru a scăpa de puricii din subsolurile din blocurile de locuit, până autoritățile vor găsi o soluție.

Video: TVN/Facebook

Citeste tot despre: Balti, dezinsecție, paraziți, Primărie, purici
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3137 0.7969%
USD USD 17.0729 0.2537%
RUB RUB 0.2568 2.1480%
RON RON 4.1402 0.6956%
UAH UAH 0.6145 0.5893%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile