Logo Realitatea.md

Iurie Leancă: Echipa noastră se îmbogățește...

11 Martie 2015, 16:36 // Politica

"Echipa noastră se îmbogățește cu un profesionist, un om care a contribuit substanțial la cele două reușite importante ale țării noastre, liberalizarea vizelor și semnarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană". Aşa a comentat Iurie Leancă decizia lui Iulian Groza de a se alătura proiectului său. Totodată, acesta a menţionat că în curând se vor alătura şi alte personalități.

Foto simbol: Realitatea.md

"Îl felicit pe Iulian Groza pentru performanțele pe care le-a avut ca viceministru în Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Împreună vom forma o echipă care va avea grijă ca Republica Moldova să nu poată fi deviată de la parcursul ei european și va supraveghea modul în care este implementat Acordul de Asociere", a menţionat Leancă.

Potrivit fostului premier, curând echipei sale i se vor alătura şi alte personalităţi. "Personalități care și-au dovedit profesionalismul în diferite domenii pe plan intern, astfel încât echipa noastră să aibă o consistență mare și să poată acoperi atât agenda internă, cât și cea externă, să putem forma împreună un partid cu un program de activitate apropiat de necesitățile Republicii Moldova și ale cetațenilor ei", a mai subliniat Leancă.

Realitatea.md aminteşte că, până acum, lui Iurie Leancă i s-au alăturat: fostul deputat PLDM Eugen Carpov, fostul şef al Biroului Relaţii cu Diaspora Victor Lutenco şi foştii miniştri de Externe Valeriu Chiveri şi Iulian Groza. Toţi au plecat din funcţii motivând că nu vor să activeze într-o guvernare dependentă de PCRM. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.1217 0.0000%
USD USD 18.4281 0.0000%
RUB RUB 0.2348 0.0000%
RON RON 4.1664 0.0000%
UAH UAH 0.6689 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile