Logo Realitatea.md

Julia Bishir, desemnată câștigătoarea Top Pistrui 2017 (FOTO)

14 Mai 2017, 19:37 // Life

Au numărat pistrui și au decis cine în 2017 este cea mai carismatică pistruiată care merită trofeul Top Pistrui 2017! Julia Bishir este câștigătoarea care a cucerit atât publicul din online, cât și publicul invitat la eveniment.

Opt pistruiate selectate de organizatori în urma unui casting online au concurat în această săptămână în cadrul evenimentului organizat la restaurantul „Mi Piace”. Tinerele au avut 2 defilări în rochiile brandurilor autohtone „Berrezzo” și „MOVE”.

”Sunt încântată, emoționată și fericită că am obținut titlul Top Pistrui 2017. Deși mi-am dorit mult acest titlu, pentru că îmi port pistruii cu mândrie, a fost o surpriză pentru mine atunci când mi-am auzit numele ca fiind câștigătoarea. Top Pistrui 2017 este un proiect deosebit și organizat excelent de Victoria Ungureanu. Mi-a făcut o mare plăcere să fac parte din el și am cunoscut alte 7 pistruiate carismatice”, spune câștigătoarea titlului Top Pistrui 2017, Julia Bishir.

Câștigătoarea a obținut o apariție într-o revistă, o plimbare cu avionul oferită de ”Moldova la înălțime” și multe alte premii din partea partenerilor evenimentului. Toate pistruatele au fost premiate și au rămas mulțimite de proiect și nivelul la care a fost organizat.

„Dacă după acest eveniment promovat activ de presă și participante va face ca pistruii să devină un trend, iar persoanele pistruiate să nu se mai complexeze, atunci ca organizatori ne-am atins scopul. Top Pistrui este un alt proiect de suflet, mai ales pentru că pornește de la propria mea poveste... de pistruiată complexată”, spune organizatoarea și autoarea proiectului, Victoria Ungureanu.

Invitații au putut să-și picteze pistruii la cabina de machiaj improvizată la eveniment de Melkior Moldova, iar cei mai norocoși au câștigat premii din partea partenerilor la tombolă.

Printre invitați s-au numărat jurnaliști, bloggeri, interpreți și oameni de afaceri. Organizatorul proiectului este Everyday Journalism&Events, o companie media și PR care a organizat de asemenea în premieră pentru Moldova proiectele „Voice of Journalism”, „Everyday MasterChef”, „Drive of Journalism”, ”Media Golf Tournament” și alte proiecte online.

Citeste tot despre: Julia Bishir, Top pistrui 2017
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.9077 0.0000%
USD USD 16.7678 0.0000%
RUB RUB 0.2950 0.0000%
RON RON 4.4858 0.0000%
UAH UAH 0.6262 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)

22 ian, 10:23 //

Foto: Facebook Jurnalista rusă, oprită pe Aeroportul din Chișinău, despre situația din R. Moldova: „Țara copiilor părăsiți!” (VIDEO)

29 ian, 09:18 //

Foto: crimemoldova.md O mașină a Primăriei Chișinău, zărită lângă blocul în care locuiește o șefă aflată în concediu de maternitate. Silvia Radu a investigat cazul (VIDEO)