Logo Realitatea.md Logo Realitatea.md RU

Jurnaliștii transnistreni, ignorați de Putin?! Întrebarea expediată cu o zi înainte pentru "dialogul cu cetățenii", NU a apărut în direct (Video)

16 Iunie 2017, 18:28 // Politica

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a răspuns ieri, când s-a aflat în direct cu cetățenii ruși, la aproape 70 de întrebări din cele peste 2,5 milioane care i-au fost expediate. Întrebările rușilor au vizat probleme de ordin economic, cultural și evident politic. Subiectele de pe agenda internațională a Rusiei au prezentat interes și pentru separatiștii din stânga Nistrului.


Foto: novostipmr.com

Jurnaliștii companiei teleradio din Transnistria i-au expediat cu o zi înainte liderului de la Kremlin o întrebare în format video, legată de acest lucru, însă aceasta așa și nu a răsunat în direct pe parcursul celor aproape patru ore de "linie directă". 

"Bună ziua, Vladimir Vladimirovici. De mai mulți ani, Transnistria se confruntă cu o blocadă, care se intensifică. Acum, și Ucraina vrea să ne blocheze hotarele. Recent, intențiile Kievului au fost susținute de diplomatul ucrainean Ivan Gnatișin. Oamenii din Transnistria nu s-au îndepărtat niciodată de Rusia, iar în aceste condiții, am vrea să știm: cum își va sprijini Rusia compatrioții în această situație dificilă?", a fost întrebarea adresată de către jurnaliști. 

Aceasta nu a fost dată însă pe post, iar jurnaliștii au rămas fără un răspuns.

Vladimir Putin a purtat ieri un "dialog în direct" cu cetățenii ruși. Aceasta a fost a 15-a oară când președintele rus practică o asemenea metodă de discuții cu oamenii. Din cele aproximativ patru ore de linie directă, Putin a rezervat chestiunilor de politică internă 35 de minute. 

  Realitatea TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3747 -0.2887%
USD USD 18.2765 0.2204%
RUB RUB 0.3069 -2.1053%
RON RON 4.4402 -0.2986%
UAH UAH 0.7024 0.2426%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile