Logo Realitatea.md

Jurnalista rusă, oprită pe Aeroportul din Chișinău, despre situația din R. Moldova: „Țara copiilor părăsiți!” (VIDEO)

22 Ianuarie 2018, 10:23 // Politica

Într-un reportaj despre Republica Moldova, realizat recent, jurnalista rusă de la postul de televiziune „NTV”, Irada Zeynalova, a descris situația politică și socială din țară. Asta după ce Parlamentul a aprobat modificările Codului Audiovizualului privind interzicerea propagandei ruse.

Foto: Facebook

 Astfel, aceasta a declarat că Moldova este o țară a copiilor părăsiți din motiv că practic întreaga societate e plecată la muncă în Rusia și Uniunea Europeană. „Cu toate acestea guvernarea încearcă cu orice preț să înlăture tot ce ține de Federația Rusă”, se arată în reportaj.

Totodată, jurnalista rusă, care a fost acum câteva zile oprită pe Aeroportul din Chișinău și care exprima nemulțumire la adresa poliției de frontieră, a vorbit „înfierbântat” despre faptul că în Republica Moldova deja ani la rând se produc fărădelegi, despre ignorarea Federației Ruse și așteptarea zădarnică a banilor din partea Uniunii Europene, despre copii părăsiți și țara fără viitor. 

Realitatea.md amintește că ieri a fost publicat interviul Iradei Zeynalova realizat cu Igor Dodon, unde președintele a vorbit despre prietenia cu Federația Rusă, momente istorice și critica la adresa guvernării. 

De menționat că jurnalista rusă a fost întoarsă pe 16 ianuarie de pe Aeroportul Internațional din Chișinău. Aceasta venea în Republica Moldova la invitația președintelui țării Igor Dodon.

Reportajul realizat de jurnalista rusă, ce descrie situația din Republica Moldova, poate fi vizionat mai jos: 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.7342 -0.8298%
USD USD 16.6902 -0.4628%
RUB RUB 0.2958 0.2712%
RON RON 4.4489 -0.8226%
UAH UAH 0.6178 -1.3414%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

19 feb, 22:20 //

Foto: Publika.md Femeia înjunghiată ieri în cartierul Telecentru era interpretă și model, iar soțul ei, care și-a pus capăt zilelor, era medic stomatolog

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)

22 ian, 10:23 //

Foto: Facebook Jurnalista rusă, oprită pe Aeroportul din Chișinău, despre situația din R. Moldova: „Țara copiilor părăsiți!” (VIDEO)