Logo Realitatea.md

Kevin Hart renunţă la rolul de gazdă a galei Oscar 2019. Motivele actorului american

07 Decembrie 2018, 09:01 // Life

Actorul Kevin Hart a reunțat la rolul de gazdă a ceremoniei galei Oscar 2019, după ce Academia Americană de Film i-a dat un ultimatum pentru a se scuza pentru mesajele anti-gay publicate pe conturile sale online, în urmă cu mai mulți ani, relatează News.ro.

Foto: news.sky.com

Hart a fost anunțat că va găzdui a 91-1 gală Oscar, miercuri după-amiază, iar joi noaptea acesta a anunțat că refuză.

„Am aproape 40 de ani. Dacă nu credeţi că oamenii se schimbă, cresc, evoluează pe măsură ce îmbătrânesc, nu ştiu ce să vă spun. Dacă vreţi să ţineţi oamenii într-un loc în care tot timpul trebuie să justifice trecutul, faceţi-o. Sunt omul greşit”, a spus Hart într-un video pe Instagram.

După mai multe ore, Hart a revenit cu un alt video în care spunea că Academia Americană i-a dat un ultimatum: cere-ţi scuze sau găsim o nouă gazdă.

„Am decis să trec peste partea cu scuzele”, a spus actorul. „Motivul este acela că am făcut asta de mai multe ori. Nu este prima dată când a venit vorba despre asta. Am discutat. Am explicat. Am spus cine sunt acum faţă de cine eram. Nu voi continua să mă întorc şi sunt într-un loc complet diferit în viaţa mea”, a vorbit Kevin Hart.

La mai puţin de două ore distanţă, Hart a anunţat printr-un mesaj publicat pe Twitter că renunţă la a prezenta gala şi a oferit scuzele pe care le dorea toată lumea: „Am ales să renunţ la rolul de gazdă a galei premiilor Oscar. Nu doresc să distrag atenţia într-o noapte în care ar trebui să fie sărbătorite atâtea talente. Îmi cer iertare faţă de comunitatea LGBTQ pentru cuvintele mele lipsite de sensibilitate din trecut. Îmi pare rău că am rănit oameni. Evoluez şi vreau să continui să fac asta. Scopul meu este să aduc oamenii laolaltă, nu să îi despart. Transmit multă dragoste şi aprecierea mea Academiei. Sper să ne vedem din nou”.

Academia Americană de Film este acum într-o poziţie inedită - de a găsi o nouă gazdă pentru show-ul de anul viitor. Anunţul privindu-l pe Hart a fost făcut târziu, pe 5 decembrie, şi, scrie presa americană, este clar că nimeni nu îşi dorea iniţial această poziţie.

Nominalizările pentru toate categoriile premiilor Oscar vor fi anunţate pe 22 ianuarie 2019, iar cea de-a 91-a gală va avea loc pe 24 februarie 2019, la Los Angeles.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.0345 -0.3145%
USD USD 17.9401 0.0385%
RUB RUB 0.2776 -0.1798%
RON RON 4.2067 -0.3388%
UAH UAH 0.6805 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile