Logo Realitatea.md

Kylie Jenner, la un pas să devină cea mai tânără miliardară „autorealizată”, la 20 de ani. Cum i-a reușit

12 Iulie 2018, 13:08 // Life

Vedeta americană de reality-show şi deţinătoarea unei game de produse cosmetice Kylie Jenner este la un pas să devină cea mai tânără miliardară „autorealizată”, ea confruntându-se totodată cu numeroase voci critice care susţin că succesul său s-ar datora de fapt mediului privilegiat din care provine, informează joi DPA.

Foto: Twitter

Starleta în vârstă de 20 de ani deţine o avere estimată la 900 de milioane de dolari, potrivit unui articol publicat de Forbes miercuri cu puţin timp înainte de ieşirea pe piaţă a ediţiei din august a revistei care o are pe prima pagină pe Jenner, potrivit Agerpres.

„La fel ca (sora ei vitregă) Kardashian West, ea s-a folosit bunurile sale pentru a câştiga atât faimă cât şi bani. Însă, în timp ce sora ei este mai bine cunoscută pentru prima, Jenner s-a dovedit a fi adepta celei din urmă”, se arată în articol.

În 2016, Jenner a lansat compania de cosmetice Kylie Cosmetics, care s-a bucurat de un mare succes prin produsele destinate clientelor care îşi doresc buze mai mari, prin umplere şi supra-conturare.

„Uau. Nu-mi vine să cred că public prima mea copertă Forbes”, a scris Jenner miercuri pe Instagram, vedeta adăugând mesajului o poză cu prima pagină a revistei. ”Mulţumesc pentru acest articol şi pentru recunoaştere. Mă simt atât de binecuvântată pentru că în fiecare zi fac ceea ce îmi place. Nu aş fi putut visa la aşa ceva!”, a adăugat starleta americană.

Alţi utilizatori ai rețelei de socializare s-au grăbit să critice utilizarea cuvântului ''autorealizată'' amintind că vedeta provine dintr-un mediu privilegiat.

„Autorealizat înseamnă să reuşeşti în viaţă neajutat”, a notat pe Twitter Dictionary.com.

”Autorealizată? Pe bune? Este uşor să devii miliardar când părinţii tăi sunt milionari... Se numeşte avere transmisă de la o generaţie la alta şi nepotism”, a scris pe Twitter Shelby Ivey Christie, media manager în cadrul L'Oreal Luxe.

Jenner a devenit în 2017 cea mai tânără persoană inclusă în topul celor mai bine plătite 100 de celebrităţi în ultimul an realizat de revista Forbes - Forbes Celebrity 100, notează DPA. Ea este cea mai tânără dintre copiii cuplului Caitlin (fostă Bruce) şi Kris Jenner.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7167 1.1268%
USD USD 17.3067 0.1725%
RUB RUB 0.2586 -0.4619%
RON RON 4.2419 1.2822%
UAH UAH 0.6229 0.5488%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile