Logo Realitatea.md

La Bender, ca-n vestul sălbatic: Un individ a provocat un accident, după care a împușcat mortal un trecător. A tras și în forțele de ordine

14 Februarie 2018, 10:15 // Societate

În seara de ieri, locuitorii orașului Bender au anunțat oamenii legii privind focurile de armă pe strada unui cartier. Informația a parvenit în jurul orei 19.00. Ajunși la fața locului, polițiștii s-au confruntat cu rezistență armată din partea unui bărbat, care anterior a provocat un accident și a tras din armă într-un trecător. 

Foto: novostipmr.com

Încercând să fugă, suspectul a început să tragă din armă în polițiști, apoi s-a baricadat în subsolul unui bloc locativ. La fața locului se aflau câteva echipaje de poliție și un grup de investigare-operativă. Pentru a evita accidentele, teritoriul adiacent a fost înconjurat, traficul a fost oprit. Cu toate acestea, bărbatul nu a reacționat la convingerea de a opri acțiunile ilegale și de a se preda.

Incidentul a fost provocat de un bărbat în vârstă de 65 de ani din orașul Bender. Potrivit poliției, acesta a provocat un accident rutier, după care a încercat să fugă de la fața locului. Fiind observat de trecătorii care s-ar fi oferit să-l ajute, acesta a fost nevoit să se oprească. 

„Într-un moment, între bănuit şi un bărbat s-a iscat o ceartă, iar șoferul a scos arma şi a tras în trecător. Bărbatul rănit a murit la spital”, susține  așa-zisul minister de interne din regiune.

După aproximativ două ore s-a decis reținerea în forță a bărbatului. În urma operațiunii nimeni nu a avut de suferit.

Bărbatul a fost reținut. Potrivit administrației din regiune, deocamdată nu se cunoaște care a fost cauza comportamentului violent a acestuia. De menționat că ieri suspectul și-a celebrat jubileul. 

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5090 -1.0861%
USD USD 16.6523 -0.2271%
RUB RUB 0.2940 -0.6085%
RON RON 4.4000 -1.0991%
UAH UAH 0.6168 -0.1619%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

19 feb, 22:20 //

Foto: Publika.md Femeia înjunghiată ieri în cartierul Telecentru era interpretă și model, iar soțul ei, care și-a pus capăt zilelor, era medic stomatolog

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

20 feb, 23:10 //

Familia vedetei înjunghiată mortal de soțul său, care s-a sinucis după crimă, a făcut dezvăluiri uluitoare (FOTO)

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)