Logo Realitatea.md

Liberalii deplâng moartea primarului de Sângera, Mihai Lari: „A fost un specialist pe care multe orașe și sate și l-ar fi dorit”

31 Iulie 2017, 13:17 // Actualitate

Membrii Partidului Liberal deplâng decesul fostului coleg de partid, primarul orașului Sângera, Mihai Lari. Aceștia adresează condoleanțe familiei și celor apropiați.

Foto: Facebook/Mihai Ghimpu

„A fost un OM pe care l-am apreciat și prețuit cu toții, pentru calitățile sale, a fost un bun român, un luptător pentru cauza națională de reîntregire a neamului românesc. A fost un specialist în Administrația Publică Locală, pe care multe orașe și sate și l-ar fi dorit. A fost OMUL, care mereu a răspuns cu ”PREZENT”, care s-a jertfit pentru comunitatea din care a făcut parte, care a muncit mult, ca să schimbe aspectul orașului Sângera, dar și viața concetățenilor lui.

Îi mulțumim pentru tot ce-a făcut, pentru orășelul lui - Sângera, pentru acest popor, pentru că a fost alături de noi și de Primarul general al municipiului Chișinău - Dorin Chirtoacă.

Ne manifestăm compasiunea şi sprijinul moral pentru familia D-lui Mihai Lari, care trece prin clipe grele. Este un moment încărcat de durere și pentru fiecare dintre noi. Fie ca Dumnezeu să dăruiască familiei cuprinse de durere şi tuturor celor care l-au iubit şi prețuit, mângâiere şi întărire sufletească.

Cu gândul şi cu sufletul suntem alături de familie și părinți.
Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesajul colegilor de partid a lui Mihai Lari.

Amintim că primarul orașului Sângera, Mihai Lari, a fost găsit împușcat în cap, în dimineața zilei de ieri. Poliția susține că este vorba despre un suicid. El avea doar 55 de ani.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.2148 -0.2782%
USD USD 17.3404 -0.3546%
RUB RUB 0.2727 -0.1465%
RON RON 4.0202 -0.3075%
UAH UAH 0.7350 0.0953%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 dec, 13:34 //

Morari-milionar?! Scrisoare anonimă: Viorel Morari, proprietarul din umbră a unei stații PECO și trei eoliene (FOTO și DOC)

11 dec, 11:42 //

colaj: realitatea.md File cu lista beneficiarilor finali ai fraudei bancare din raportul Kroll 2, despre care Stoianoglo spunea că nu există. Slusari confirmă autenticitatea (DOC)

06 dec, 13:45 //

Deputați PDM și PSRM s-au întâlnit la un „şașlâc” la democratul Eugeniu Nichiforciuc, la Florești. Ar fi participat și Igor Dodon

05 dec, 13:55 //

Sondaj! Încrederea cetățenilor în Igor Dodon scade considerabil, în schimb crește certitudinea în Maia Sandu (DOC)

08 dec, 14:53 //

Foto Simbol S-a urcat beat la volan și s-a tamponat cu mașina într-un pilon. Două adolescente au decedat, iar alți trei tineri, grav răniți

05 dec, 19:48 //

„Alegații” și „tactici de intimidare”! Morari, despre dezvăluirile din presă: „Am un sentiment de „deja vu” (DOC)

06 dec, 10:00 //

LIVE! Membrii CSM susțin un briefing de presă despre schimbările din sectorul justiției

11 dec, 14:08 //

colaj: realitatea.md Puteau ajunge în orfelinate sau aziluri de bătrâni! Loturi de haine și încălțăminte, distruse de Serviciul Vamal cu buldozerele

10 dec, 16:34 //

Țuțu a fost anunțat în căutare internațională de către Interpol. Se cunoaște unde se află în prezent acesta

05 dec, 17:43 //

colaj: realitatea.md Cazul plângerii judecătorilor de la Ciocana pe acțiunile procurorilor Anticorupție: Reacția dură a PA și mișcările din chat-ul secret al procurorilor (DOC)