Logo Realitatea.md

Lilian Chișca este vicepreședinte al ANI cu acte în regulă. Decretul de numire al acestuia în funcție a fost publicat în Monitorul Oficial

29 Decembrie 2017, 13:10 // Actualitate

Decretul privind numirea în funcția de vicepreședinte al Autorității Naționale de Integritate (ANI) a lui Lilian Chișca a fost publicat astăzi în Monitorul Oficial.

Astfel, în cadrul unei ședințe, vicepreședintele în exercițiu al ANI, Victor Strătilă, a transmis împutenicirile de serviciu și drapelul instituției noului vicepreședinte, Lilian Chișca. În context, Victor Strătilă a urat succes colectivului și noului vicepreședinte în munca pe care urmează să o facă.

La rândul său, Lilian Chișca, a dat asigurări că va depune tot efortul și priceperea pentru ca Autoritatea să-și recapete imaginea sa în activitatea de asigurare a integrităţii în funcțiile publice și prevenirea incidentelor de integritate.

Realitatea.md amintește că la 22 decembrie curent, șeful statului a semnat decretul privind numirea în funcție a candidatului propus de Consiliul de Integritate al ANI, pentru funcția de vicepreședinte al Autorității. Lilian Chișca a fost selectat de către Consiliu, după ce a obținut cele mai bune rezultate în cadrul concursului desfășurat pentru suplinirea funcției de vicepreședinte al ANI.

De menționat faptul că tot astăzi, Igor Dodon, a semnat decretul de numire în funcția de președinte al ANI a Rodicăi Antoci, iar în decurs de cinci zile urmează să depună jurământul.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5480 0.0000%
USD USD 16.9702 0.0000%
RUB RUB 0.2588 0.0000%
RON RON 4.1895 0.0000%
UAH UAH 0.6052 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile