Logo Realitatea.md

Lupu, despre începerea campaniei electorale: Vom ataca problema, nu contracandidații

13 Octombrie 2014, 11:46 // Politica

Partidul Democrat se pregătește să plece în teritoriu pentru a-și începe începe acțiunile electorale, iar principalii adversari în această campanie sunt regresul și extremismul. În acest sens, democrații promit că vor desfășura o campanie electorală corectă și deschisă, nu prin atacuri murdare. Declarații în acest sens au fost făcute de liderul PD, Marian Lupu, în cadrul unei conferințe de presă.

Foto: Realitatea.md

”PD va face o campanie electorală deschisă și onestă. Ne propunem să surprindem, dar prin inițiative curajoase, nu prin atacuri murdare la adresa unor concurenți electorali. Este principiul nostru – Să atacăm problema, nu contracandidații! Vom fi alături de oameni, vom munci în teritoriu. Vom merge în toate satele și orașele din țară, pentru a discuta cu oamenii”, a spus Marian Lupu.

În ceea ce privește candidatul la funcția de prim-ministru din partea PD, Marian Lupu a spus că ”nu s-a discutat niciun fel de aranjamente în acest sens”. , la diferite nivele. și nu întâmplător. ”Acum principalul obiectiv este campanie electorală. Deja la etapa post-electorală, după afișarea rezultatelor, se va discuta situația propsiu-zisă. Noi reieșim din situații reale. Pe de altă parte, mă bucur să constat că la PD nu avem deficit de cadre profesionale. Noi avem pe cine alege, avem pe cine propune”, a menționat liderul PD.

Înainte ca formațiunea să se lanseze oficial în campania electorală, liderii partidului au prezentat un plan de dezvoltare a Republicii Moldova.

”Venim că măsuri concrete pentru creșterea economiei și asigurarea unul climat investițional favorabil. Creșterea economiei înseamnă investiții din străinătate. Măsurile noastre urmăresc susținerea business-ului mic și mijlociu și evident investițiile în tineri, pentru ca ei să își facă un viitor aici, acasă. Ne vom consulta cu cetățenii despre situația din țară, pe fiecare problemă în parte, și în baza acestor discuții vom definitiva platforma PD de campanie. Stimați cetățeni, să vă feriți de cei care vor să aducă în țară, ahos și durere. Advrsarii PD în această campanie sunt regresul și extremismul”, a declarat liderul PD.

Partidul Democrat a fost înregistrat oficial în calitate de concurent electoral vineri, de către Comisia Electorală Centrală.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7760 0.0000%
USD USD 18.0446 0.0000%
RUB RUB 0.2313 0.0000%
RON RON 4.0914 0.0000%
UAH UAH 0.6405 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile