Logo Realitatea.md

Mesaje nostalgice de la Dorin Chirtoacă! Ce rugăminte are primarul către locuitorii capitalei în ajunul Hramului

12 Octombrie 2017, 15:13 // Societate

Primarul capitalei, suspendat temporar din funcție, Dorin Chirtoacă, roagă locuitorii capitalei să „inaugureze” singuri bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, proaspăt renovat, întrucât el nu o va putea face, pentru că se află în arest la domiciliu.

„... bd Ștefan cel Mare, bd. Negruzzi și str. Vasile Alecsandri sunt gata de inaugurare. Si întrucât nu am posibilitatea să particip, rog sa le inaugurați Dumneavoastră, locuitorii Chișinăului, de Hram, pe 14 octombrie. Ca de obicei, în această zi, bd. Stefan cel Mare va fi pietonal. Luați-l la pas, va fi o inaugurare pe cât de simplă, pe atât de frumoasă”, a scris Dorin Chirtoacă pe rețelele de socializare .

„S-a luminat bd. Ștefan ce Mare, precum a spus și doamna avocat Tatiana Iovu. Da, s-a luminat la propriu și la figurat, dar este și un omagiu adus domnitorului Ștefan cel Mare, lucru despre care spuneam în primul an de mandat, pe 4 iulie 2007, la statuia sa, că trebuie să-l facem. Sărbătoare frumoasă vă doresc!”, a mai scris edilul.

Amintim că, Dorin Chirtoacă a vorbit despre Hramul orașului și ieri, de pe holul judecătoriei Buiucani. Acesta a declarat că, sărbătoarea din acest an va fi politizată și a făcut aluzie președintele țării, Igor Dodon, pe care l-a numit „petrecărețul de la Condrița”.

Vezi și:

Averea lui Dorin Chirtoacă pentru anul trecut trezește semne de întrebare! Ce venituri a obținut primarul suspendat, în 2016 (DOC)

Noul judecător, care va examina dosarul „Chirtoacă”, a fost desemnat. Cine este și ce avere are (VIDEO, DOC)

Chirtoacă nu va fi eliberat și va sta în arest la domiciliu încă o lună. Noul judecător „și-a spus cuvântul” (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7904 -0.0111%
USD USD 16.8264 0.0053%
RUB RUB 0.2562 1.5055%
RON RON 4.2465 -0.0447%
UAH UAH 0.5995 -0.0167%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile