Logo Realitatea.md

Mesajele emoționante ale lui Candu, Filip și Jizdan în ajun de Anul Nou: „Anii pleacă nu doar din calendarul de pe masă...”

31 Decembrie 2017, 15:43 // Actualitate

La sfârșitul fiecărui an facem totalurile și vedem dacă am avut sau nu un an roditor și de succes. Pe lângă toate acestea le urăm celor dragi ca anul care vine să fie mai frumos și mai fericit! De data aceasta cu mesaje mai emoționante la adresa cetățenilor Republicii Moldova au venit mai mulți oficiali. 

„În 2017 am reușit să aducem oamenilor SPERANȚA că se poate și în Moldova prin programe sociale cum este Prima casă și facilitățile pentru mediul de afaceri, am reușit să spargem mitul despre pretinsa cutumă care împiedică lupta împotriva corupției și explică ineficiența instituțiilor statului, am reușit să demonstrăm că Moldova are demnitate și are curaj să-și apere cetățenii și drepturile. Anul viitor vom aduce oamenilor ÎNCREDEREA că se poate trăi bine acasă. Suntem o echipă care reușește, pentru că facem echipă cu toți oamenii buni, profesioniști și activi din țară. La mulți ani, Moldova!”, a felicitat cetățenii R.Moldova președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Totodată, și premierul Pavel Filip le-a urat toturor un an nou frumos.

„Dragii mei, ȋncheiem un 2017 plin, un an ȋn care fiecare a muncit ṣi a construit, atât cât s-a putut. Uneori cu paṣi mai mici, alteori cu salturi importante. Am ȋnvăṭat din reuṣite, dar ṣi din greṣeli. Rezultatele au ȋnceput deja să se vadă, iar asta ne impulsionează să mergem mai departe. Să ne ȋmbunătăṭim continuu activitatea, să schimbăm atitudini ṣi mentalităṭi ṣi să contribuim fiecare la modernizarea țării.
Sper ca 2018 să fie un an al succesului, atȃt pentru Moldova, cȃt ṣi pentru fiecare dintre noi. Să aveṭi un an nou fericit ṣi ȋmbelṣugat, cu pace ṣi multă sănătate. La mulṭi ani!”, a scris acesta.

Un mesaj deosebit de emoționant a publicat și ministrul de Interne al Republicii Moldova.

„Astăzi mă întreb: oare mai contează dacă suntem mari sau mici, sau care este statutul nostru în societate, contează oare câte fire de păr cărunt ne-a lăsat ca amintire timpul, dacă anii, anii pleacă nu doar din calendarul de pe masa biroului meu, așa cum pleacă pentru fiecare om din această lume, iar acest proces este ireversibil. Îi trăim diferit, cu intensități diferite și nu întotdeauna cum ne-am fi dorit, dar cu trecerea anilor, tot mai pronunțate ne devin cărările spre ceea la ce inima trage, casa părintească, familie, proiecte dragi, oameni de suflet, căci anii, anii ne învață. În această ultimă zi din 2017, an productiv, cu multe evenimente frumoase pentru familia MAI, echipă cu care mă mândresc, vreau să mulțumesc celor care au avut încredere în ceea ce facem, partenerilor noștri, celor care s-au dedicat serviciului, dar și celor care au criticat, și nu doar, unele acțiuni sau decizii, le mulțumesc, datorită lor am reușit să facem și mai multe lucruri frumoase, nu doar pentru Ministerul de Interne dar și pentru societate. Sunt convins, nici un an nu seamănă cu altul, decât că are 12 luni, doar atât pentru a obține rezultate frumoase și pentru a elimina restanțele precedentului an. De aceea, în 2018 vom continua cu o intensitate și mai mare, căci obiectivele noastre profesionale sunt focusate pe cetățean, așteptările pe care le are, securitatea și liniștea lui. Dragi colegi, prieteni și cetățeni ai Republicii Moldova, vă transmit astăzi toate gândurile bune și vă doresc sărbători fericite alături de cei dragi. Fie ca filele calendarelor Dumneavoastră să lase în urmă realizări frumoase, iar 2018 să vă găsescă plini de energie, de bunătate și curaj, în așa fel încât să-l trăiți cu intensitate până la un alt început. Vă doresc sărbători calde și fiți fericiți!”, a scris Alexandru Jizdan, ministrul de Interne al Republicii Moldova. 

Realitatea.md vă dorește un an nou cât mai frumos și mai fericit!

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5480 0.0000%
USD USD 16.9702 0.0000%
RUB RUB 0.2588 0.0000%
RON RON 4.1895 0.0000%
UAH UAH 0.6052 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile