Logo Realitatea.md

Mobilă la comandă pentru întreaga casă în Chișinău (P)

07 Noiembrie 2018, 17:34 // Societate

Dacă te-ai plictisit de aceleași piese de mobilier banale care se regăsesc în casele prietenilor, în vitrinele saloanelor și ai impresia că te urmăresc pretutindeni, cea mai bună soluție pentru tine este să optezi pentru articolele de mobilă la comandă.

Scapă de piesele de mobilier care nu se potrivesc interierului locuinței tale, atât ca dimensiune, cât și ca preferințele în stil și design. Începând de la formă, mărime, moduri de amplasare, materie, culoare și terminând cu accesoriile, articolele de mobilier la comandă se vor conforma tuturor exigențelor până în cele mai mici detalii.

5 avantaje ale mobilierului la comandă:

Fii original și pune accent pe calitate și confort! Scapă de grija asamblării și a combinării dimensiunilor care nu sunt nici pe departe potrivite și nu reprezintă ceea de ce ai nevoie.

  1. Articolele de mobilier la comandă îți oferă atât calitate, cât și funcționalitate maximă.
  2. Acum, mai mult ca oricând, mobila la comandă este o necesitate, dar nu un moft, fie că este vorba despre articole de mobilier pentru bucătărie, living sau dormitor la comandă. Datorită modului de viață accelerat al societății noastre, aceasta denotă un complex de detalii care a devenit indispensabil activității tale sociale.
  3. Mobila făcută la comandă îți oferă posibilitatea de a-ți personaliza locuința până la cele mai mici detalii, având astfel ocazia de a gestiona eficient spațiul din încăpere.
  4. Aspectul financiar este de asemenea foarte important și nu trebuie omis deoarece mobila la comandă ajunge să fie la un preț mai rezonabil decât cea achiziționată din magazine. Este de menționat și faptul că unele companii de mobilă din Chișinău oferă posibilitatea achitării în rate.
  5. Un alt avantaj important de care beneficiezi odată cu achiziționarea mobilei la comandă este calitatea accesoriilor care completează designul, dar și oferă funcționalitate pieselor de mobilier. Acestea vor fi alese individual în conformitate cu toate cerințele tale, până la cele mai mici detalii.

În final, putem menționa că mobilierul efectuat la comandă pentru întreaga casă este soluția perfectă pentru a beneficia de calitate și confort de lungă durată.

(P)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5034 -0.7471%
USD USD 17.2634 0.0829%
RUB RUB 0.2683 -0.8133%
RON RON 4.1053 -0.6438%
UAH UAH 0.6419 1.2780%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile