Logo Realitatea.md

Municipalitatea declara una, însă în realitate este cu totul diferit. Cum arată bradul care deja se instalează în centrul Capitalei (FOTO/VIDEO)

02 Decembrie 2017, 09:27 // Societate

Mult așteptatul pom de Crăciun a ajuns în această noapte în țară, iar autoritățile au început să-l instaleze în Piața Marii Adunări Naționale. Bradului însă îi lipsesc mai multe crengi și arată mai mult ca un simplu trunchi de copac.

Deși autoritățile municipale au promis că anul acesta bradul va fi unul dintre cele mai înalți de până acum și cel mai frumos, se pare că acest lucru nu s-a adeverit. Acesta are un aspect nu tocmai potrivit pentru a fi considerat pom de Crăciun, iar pe trunchiul copacului atârnă crenguțe foarte puține, fapt ce lasă de gândit cum oare va arăta acesta până la final, după ce va fi împodobi.

Realitatea.md amintește că anul acesta bradul  a fost achiziționat din zona Iaremcea, regiunea Ivano-Frankivsk, Ucraina, iar după cum declara primarul interimar, Silvia Radu, „în Moldova nu au fost găsiți brazi pe potrivă deaceea și s-a decis să fie procurat din țara vecină”. Preţul pomului este 15 mii lei și are o înălțime circa 29 de metri. Chiar dacă autoritățile municipale dădeau asigurări că pomul va fi adus în țară în termenii stabiliți acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece bradul nu putea fi adus în țară din cauza că nu putea fi transportat cu o autospecială simplă. Astfel, municipalitatea de la bun început ziceau că acesta va fi adus cu trenul, după care au declarat că din cauza unor probleme, bradul va fi adus totuși cu o autospecială.

Inaugurarea acestuia, trebuia să fie pe 1 decebrie, însă acum nu se știe când totuși va fi dat startul sărbătorilor de iarnă.

Iată cum promiteau autoritățile municipale că va arăta bradul.

În realitate arată așa.

Citeste tot despre: brad, municipalitatea, sărbători
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.5415 -1.5419%
USD USD 16.6347 -0.4703%
RUB RUB 0.2937 -0.8775%
RON RON 4.4056 -1.5662%
UAH UAH 0.6142 -0.8715%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile
05 feb, 09:27 //

SCANDALOS! Radu spune că l-a prins pe Moldovanu ospătându-se la Spitalul nr. 1: „N-am văzut așa chef în viața mea”. Reacția șefului de la Sănătate (VIDEO)

13 feb, 09:26 //

UPDATE: Șapte persoane, reținute în total, după ce CNA și procurorii anticorupție „au răscolit” probe prin Primăria Capitalei (VIDEO)

19 feb, 22:20 //

Foto: Publika.md Femeia înjunghiată ieri în cartierul Telecentru era interpretă și model, iar soțul ei, care și-a pus capăt zilelor, era medic stomatolog

02 feb, 15:00 //

Foto simbol: Deschide.md Cum se simte fostul „avocat-vedetă” Valerian Mânzat în închisoare și cum s-a adaptat la condiţii, după un an de detenţie

09 feb, 18:01 //

Interceptările AUDIO dintre medicii și agenții de vânzări de medicamente, reținuți azi de CNA! „Și «denghi», fa, 200 de lei?”

09 feb, 13:07 //

Foto simbol UPDATE: Se înțelegeau între ei, ca să scoată bani „negri”. 20 de angajați în domeniul sănătății riscă pușcărie!

15 feb, 11:40 //

LIVE! Declarația președintelui PCRM, Vladimir Voronin de la tribuna Parlamentului

20 feb, 23:10 //

Familia vedetei înjunghiată mortal de soțul său, care s-a sinucis după crimă, a făcut dezvăluiri uluitoare (FOTO)

03 feb, 15:16 //

Accident grav cu implicarea unui BMW, pe traseul Chișinău-Dubăsari: Un polițist, tamponat violent (FOTO)

26 ian, 14:57 //

Foto simbol EXCLUSIV! Dezvăluiri incendiare despre ilegalitățile din Bălți: Dovezi cu implicarea lui Renato Usatîi la organizarea referendumului (VIDEO/AUDIO)