Logo Realitatea.md

NOUĂ evenimente dinamice la care să mergeți în al II-a weekend al lunii noiembrie

10 Noiembrie 2017, 07:10 // Life

Ne așteaptă un weekend dinamic cu multe evenimente sportive, activități de plantare a arborilor și prezentări de modă. Timpul va ține cu noi sâmbătă și duminică așa ca profitați și ieșiți la aer curat cu familia. Odihnă plăcută să aveți!

Colaj Realitatea.md

VINERI, 10 noiembrie

09:00 Campionatul național de OFF ROAD, etapa a 6-a, s. Colonița, mun. Chișinău

Etapa finală a competiției OFF ROAD 4x4 din sezonului 2017. Piloții vor înfrunta noroiul, pantele adverse și condițiile necruțătoare ale timpului rece. Cursa va avea loc în preajma traseului de Autocross Colonița și va dura două zile.

14:00 Plantăm frumosul în Valea Trandafirilor, or. Chișinău

Vor fi plantați zeci de arbori și arbuști care vor înflori în fiece an în parcul Valea Trandafirilor. La eveniment sunt invităm toți doritorii de a pune umărul la înverzirea parcului. Mi multe detalii despre eveniment aflați aici

14:00 Meci de fotbal FC Zimbru-2 vs FC Saxan, stadionul Zimbru, or. Chișinău

FC Zimbru-2 Chișinău va disputa un meci contra FC Saxan Ceadîr-Lunga în Divizia A. Meciul va începe la ora 14:00, iar intrarea este gratuită.

17:30 Balul Bobocilor USM, Casa de Cultură a USM, or. Chișinău

Veniți să-i susțineți pe cei mai tari bobocei de la USM care vor lupta pentru titlul de Mister Boboc și Miss Bobocică USM a anului 2017. 

18:00 Fashion Friday, restaurantul President, or. Bălți

La eveniment vor fi prezentate colecții ale brandurilor autohtone Georgette, Ana Popova, Julia Alert, Eho, Ponti, Vasconi, Creme Brulee, Premiera Dona, Ilet’te ș.a. În cadrul evenimentului, invitații vor avea ocazia să urmărească cele mai noi tendințe recomandate de designerii locali, vor beneficia de surprize din partea partenerilor.

 SÂMBĂTĂ, 11 noiembrie

09:00 Plantăm fapte bune în Moldova, s. Mereni, r. Anenii Noi

Acțiunea de plantare a arborilor va avea loc în trei localități. Sâmbătă, 11 noiembrie, în satul Mereni, raionul Anenii Noi; 18 noiembrie – Budești mun. Chișinău și 25 noiembrie – Bălțata r. Criuleni.

Voluntarii vor primi instrumentele necesare și puieți, iar coordonatorii vor explică cum și unde se vor planta arborii. Pe lângă munca plăcută în aer liber, organizatorii vă promit o pauza de ceai, muzică și distracție.

Participanții din Chișinău se vor întâlni sâmbăta, 11 noiembrie, la ora 09:00, la Academia de Științe a Moldovei. Totodată, persoanele care vor să participe la eveniment trebuie să se înregistreze în prealabil, completând un formular

10:00 Bowling Cup by Hospices of Hope Moldova

Competiția va avea loc între echipe formate din câte șase persoane fiecare. Scopul evenimentului este unul caritabil. Banii acumulați vor utilizați pentru susținerea dezvoltării serviciilor de asistență medico-socială oferite persoanelor cu boli incurabile și condiții limitatoare de viață din regiunile Republicii Moldova. Mai multe detalii despre eveniment aflați aici.

13:00 Campionatului European de Rugby: Moldova vs Olanda, Complexul Sportiv Raional Orhei

Federația Sportivă Natională de Rugby invită toţi amatorii de sport să susțină selecționata Moldovei la meciul de rugby Moldova – Olanda. Partida va fi disputată în cadrul Campionatului European de Rugby. Intrarea la eveniment este liberă.

18:00 Mall of Fame, Shopping MallDova, or. Chișinău

Este cea de-a V-a ediție a proiect de modă și stil – Mall of Fame. Participanții vor afla despre cum purtăm cele mai calde culori într-un anotimp rece, care sunt secretele vestimentare de ultimă oră, precum și cele mai în vogă ținute ale sezonului. De aceasta dată, invitatul special al serii va fi interpreta Paula Seling.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.3174 0.2902%
USD USD 16.5538 0.3802%
RUB RUB 0.2877 1.0537%
RON RON 4.3540 0.2902%
UAH UAH 0.6293 0.9464%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile