Logo Realitatea.md

Noul Vertu Constellation - cel mai bine echipat telefon al companiei! Ce caracteristici are

25 Ianuarie 2017, 09:47 // Tech

Cu excepția designului și a materialelor folosite la carcasă, nu sunt multe motive să îmbrățișați noul Vertu Constellation, dar telefonul este cu adevărat arătos. 

Chiar dacă fiecare producător de telefoane încearcă să se adreseze segmentului ultra-premium de utilizatori, prea puțini ating performanța celor de la Vertu. O companie care a vândut telefoane de vorbit de 5000 – 10.000 de euro când cei mai mulți dintre noi făcuseră deja tranziția la smartphone, Vertu are acum câteva terminale cu Android pe piață.

Cel mai recent smartphone din portofoliul britanicilor este intitulat Vertu Constellation. Arată foarte bine, vine preinstalat cu Android Marshmallow și e destinat ,,călătorului global”, conform comunicatului de presă.

Încercând să pună accent pe abilitățile smartphone-ului într-o țară străină, pe lângă faptul că vorbim de un dual-SIM, gadgetul suportă 34 de frecvențe și protocoluri de date aferente operatorilor de telefonie din cea mai mare parte a lumii, potrivit playtech.ro.

Dacă nu ați ținut evidența gadgeturilor produse de Vertu, este important de reținut că acesta este primul telefon al companiei cu abilități dual-SIM. Din perspectiva producătorului, această funcție este foarte importantă pentru călătorul constant care migrează deseori dintr-o țară în alta și, de cele mai multe ori, folosește un SIM local într-un al doilea terminal.

Tot pentru amatorii de portabilitate, fiecare Vertu Constellation vine la pachet cu acces global la iPass, un serviciu Wi-Fi pe care îl găsiți în foarte multe țări și care, în mod uzual, este contra cost.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.4554 0.0700%
USD USD 16.8437 0.4503%
RUB RUB 0.2630 -1.6455%
RON RON 4.1684 -0.0551%
UAH UAH 0.6370 -0.0628%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile