Logo Realitatea.md

Nu-i vine să creadă că a fost eliberat sub control judiciar?! Chirtoacă: „Ceva nu este în regulă” (VIDEO)

10 Noiembrie 2017, 13:26 // Societate

Ceva nu este în regulă. O să ne dăm seama cu singuranță. Este o decizie tardivă și de ochii lumii! Acestea au fost primele declarații ale primarului general suspendat, Dorin Chirtoacă, după ce instanța și-a pronunțat decizia de a respinge demersul procurorilor anticorupție cu privire la prelungirea mandatului de arest la domiciliu și modificarea măsurii de arest în eliberare sub control judiciar.

Totodată, a declarat că urmează să se adreseze în termen de 3 zile, așa cum spune legea, la Curtea de Apel Chișinău pentru a contesta hotărârea de astăzi, precizând că vrea să fie eliberat integral.

Embed:

Realitatea.md amintește că ieri, avocații lui Dorin Chirtoacă au depus o cerere de recuzare împotriva magistratului Alexandru Negru, care judecă dosarul primarului general suspendat, făcând referire la un conflict de interese, dar și că hotărârile emise de acesta sunt părtinitoare. Cererea a fost respinsă de judecătorul de instrucție.

CITEȘTE ȘI:

Dorin Chirtoacă, eliberat sub control judiciar. Decizie pronunțată acum câteva minute! (VIDEO)

Ședința de judecată în dosarul lui Dorin Chirtoacă, fără rezultat: „Până la urmă nu s-a examinat nimic!” (VIDEO)

UPDATE! Chirtoacă, nemulțumit de judecătorul Negru: „Are motive să se răzbune pentru ilegalitatea cu care l-am prins”. Cererea sa de recuzare a fost respinsă! (VIDEO)

#TENERIFE! Cheful lui Chirtoacă, Fleaș, Herța, Poiată și alți funcționari, care vrea să detroneze petrecerea din garajul Primăriei (VIDEO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 20.4049 0.3492%
USD USD 16.5578 0.1421%
RUB RUB 0.2905 1.5024%
RON RON 4.3725 0.3419%
UAH UAH 0.6304 0.3183%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile