Logo Realitatea.md

O actriță părăsește Teatrul „Eugene Ionesco”, la scurt timp după Emilian Crețu: „Am jucat ultimul spectacol”

23 Octombrie 2017, 22:19 // Societate

Actrița Inna Colbasiuc a anunțat că părăsește scena Teatrului Național „Eugene Ionesco” (TEI), la scurt timp după ce a plecat Emilian Crețu, divulgând că directorul instituției ar fi instituit o dictatură.

Foto: Inna Colbasiuc via Facebook

„Astăzi, am jucat ultimul spectacol la Teatrul Național „Eugene Ionesco” sau mai bine-zis teatrul boieresc... Din păcate, nu pot să redau ceea ce simt acum, recunosc că mă doare. Am depus mult suflet și dedicație în această instituție, chiar mai mult decât în propria familie, și cu ce m-am ales?! Din păcate, direcția instituției nu m-a considerat o actriță bună, din contra - am fost numită impertinentă, puțoaică și o actriță proastă.

Atâta timp cât am tăcut și am fost de acord cu el, a fost bine. Cum am început să mă dau cu părerea, am fost trecută pe lista neagră. Da, e trist, dar e adevărat! P.S. Confirm cele spuse de Emilian Crețu în live-ul său de pe Facebook din data de 17.10.2017”, a scris aceasta pe contul său de Facebook.

Realitatea.md amintește că Emilian Crețu, cunoscut pentru activitatea sa în calitate de prezentator și de actor, a ieșit săptămâna trecută cu un live pe una din rețelele de socializare în care a spus că motivul care l-a făcut să ia decizia de a părăsi TEI este că directorul, Petru Vutcărău, și-ar fi depășit atribuțiile.

Mai târziu și fostul regizor de la TEI, Slava Sabriș, a confirmat cele relatate de actor, asta după ce administrația teatrului a venit cu o reacție oficială în acest sens.

CITEȘTE ȘI:

Actorul Emilian Crețu a părăsit cu supărare Teatrul Național „Eugene Ionesco”. Dezvăluiri din culise: „E trist ce spun” (VIDEO)

Actorii de la Teatrul Eugene Ionesco susțin că declarațiile făcute de Emilian Crețu sunt „niște calomnii murdare”. Cum explică ei conflictul (DOC)

Slava Sambriș, fostul regizor de la Teatrul „Eugene Ionesco”: Confirm și eu cele spuse de Emilian Crețu...

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7033 0.1113%
USD USD 16.9892 -0.0959%
RUB RUB 0.2588 1.2916%
RON RON 4.2217 0.1281%
UAH UAH 0.6076 -0.1151%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile