Logo Realitatea.md

O companie internațională se va lansa anul viitor pe piața autohtonă cu tichete de masă! Primele localuri cu care va colabora

07 Decembrie 2017, 18:53 // Economie

Group Up, un grup internațional care oferă servicii și produse adaptate piețelor locale precum tichete și carduri de masă, cadouri, tichete sociale, aplicaţii mobile etc. va intra pe piața din Republica Moldova din anul 2018. În luna octombrie 2017, grupul UP a deschis filiala sa în Republica Moldova și la moment finalizează procesul de licențiere. Astfel, începând cu anul 2018, compania își va demara activitatea cu primul produs - tichetul de masă, disponibil pe suport de hârtie și electronic.

Foto: monizze.be

Up Moldova a stabilit deja primele acorduri comerciale cu branduri naționale renumite, precum Linella, UniMarket, Nr.1, Andy’s Pizza, La Placinte, Fourchette, Mojito, Draft, Tucano, Pretzel, La Taifas etc. – aceștia fiind primii comercianți din Moldova care au intrat în rețeaua de acceptare a plăților cu tichete de masa a cumpărăturilor alimentare efectuate.

„Decizia strategică de extindere a grupului Up pe piața autohtonă a fost motivată de promulgarea recentă a legii prin care angajatorii din Republica Moldova au dreptul să acorde salariaţilor săi o alocaţie individuală de hrană, pentru fiecare zi de muncă, sub formă de tichete de masă. Mai mult, în urma studiilor realizate în țările unde există o legislație care reglementează tichetul de masă, acesta a devenit cel mai dorit beneficiu pentru salariați”, susțin reprezentanții companiei.

Tichetul de masă înseamnă pentru salariați, creșterea puterii de cumpărare, sprijin pentru achiziția de alimente, motivare crescută la locul de muncă și o alimentație de calitate mai bună. Totodată, pentru angajatori, principalele motive pentru care aleg să își motiveze salariații prin intermediul tichetelor de masă constau în optimizarea costurilor prin facilitățile fiscale și creșterea motivării angajaților, cu impact direct asupra competitivității companiei, a atragerii și retenției de personal.

Grupul Up are o cifră de afaceri de 445 milioane de euro. Cumulează circa 24,5 de milioane de beneficiari în întreaga lume și 1,3 milioane de clienți. Compania este catalogată ca fiind nr. 3 mondial pe piața tichetelor de servicii (pe suport electronic și hârtie).

Citeste tot despre: Grup up, tichete de masă, up Moldova
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.3862 0.3754%
USD USD 17.1083 0.2073%
RUB RUB 0.2587 0.7399%
RON RON 4.1557 0.3744%
UAH UAH 0.6154 0.1465%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile