Logo Realitatea.md

O CUPĂ cu GLOD pentru Dorin Chirtoacă. Primarul a fost azi felicitat pentru halul în care arată capitala (FOTO/VIDEO)

23 Februarie 2017, 10:42 // Actualitate

Primarul capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost azi ”felicitat” pentru halul în care arată capitala. Consilierii PSRM i-au înmânat acestuia o cupă plină cu glod.

Totodată, aceștia au apreciat faptul că în sfârșit edilul se arată la primărie. În replică, primarul a sugerat că poate fi găsit mai des noaptea la serviciu. 

Embed:

”Vreau să menționăm faptul că Chișinăul în ultimii ani s-a schimbat foarte tare, iar toate lucrurile acestea sunt datorită primarului nostru. Având în vedere solicitările locuitorilor capitalei, noi vrem să vă felicităm astăzi...”, a menționat consilierul.

În replică, edilul a spus: ”Vedeți că o să vă dau iar în cap cu ceva”.

La ședința în care se discuta realizarea proiectului de eficienţă energetică şi izolarea clădirilor publice din municipiul era prezent și consultantul energetic al companiei de consultanţă ”LDK”, Savvas Louizidis.

”Eu n-am nicio problemă cu glodul. Noi am ieșit din rahat începând  cu 2007, în care voi ne-ați băgat, construind stația ceea ce epurare în bătaie de joc și a mirosit 50 de ani în Chișinău. Noi o să ieșim și din glod”, a mai subliniat Chirtoacă.

Acesta a sugerat socialiștilor să se ungă pe față cu glodul din capitală și să se prezinte în fața cetățenilor, acuzându-i că din cauza lor capitala e în noroi.

După replicite date, Chirtoacă a mai menționat: ”Spuneți mulțumesc că nu v-am turnat în cap”.

foto: facebook.com/anisoara.ilasciuc

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5526 -1.2869%
USD USD 16.8289 0.4638%
RUB RUB 0.2657 -1.3368%
RON RON 4.1904 -1.2769%
UAH UAH 0.6394 0.0783%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile