Logo Realitatea.md

O moldoveancă, adoptată de o familie din SUA, își caută părinții biologici. Scrisoarea emoționantă pe care le-a adresat-o!

15 Octombrie 2017, 15:13 // Societate

O tânără din Republica Moldova, care a fost adoptată de o familie din SUA în 1996, își caută părinții biologici. Ea spune că, potrivit actelor pe care le deține, se numește Morari Irina Oleg și s-a născut la Bălți pe data de 26 octombrie 1990.

Mai mult, aceasta le-a adresat părinților săi o scrisoare emoționantă prin intermediul unei rețele de socializare, în speranța fie că părinții săi biologici au conturi pe Facebook, fie că se vor găsi persoane care îi vor recunoaște.

„Am fost adoptată din Chișinău (Moldova) în Utah (S.U.A.) în anul 1996. Numele meu a fost Morari Irina Oleg, născută la Bălți pe data de 26 octombrie 1990. Sunt în căutarea părinţilor mei biologici: tatăl - Morari Oleg Ivanovici și mama - Morari Anna Valentinovna, amândoi cetățeni moldoveni din Bălţi. Am scris o scurtă scrisoare mamei şi tatălui meu biologici, poate că sunt pe Facebook şi vor întâlni această postare:

Dragă Mamă şi Tată, sunt eu, Irina. Vă caut. A trecut foarte mult timp de atunci!! Mi s-a spus că am fost lăsată la a doua zi de naştere. Simt că nu a fost aşa şi simt că am fost luată de lângă voi, dar nu ştiu cum. Am fost plasată într-un orfelinat numit Casă de Copii, din câte mi s-a spus. Am un certificat de naştere din care rezultă că numele de familie este Morari şi eu am fost adoptată la vârsta de 5 ani, aproape 6 ani, când am fost adusă în S.U.A. 

În fiecare an, de ziua mea, întotdeauna m-am întrebat dacă voi vă gândiţi la mine aşa cum o fac eu. Nu mai este mult până la ziua mea de naştere, zi în care nu ştiu încă cine sunteţi, cum arătaţi, ce faceţi, dacă am fraţi şi surori… 

Îmi doresc mult să vă găsesc şi sper să avem o fericită reuniune şi să reuşim să ne cunoaştem unii pe alţii. Ar fi un vis care devine realitate! Dacă vă găsiţi în această descriere sau sunt persoane pe care le cunoaşteţi, vă rog să ne contactaţi. Mi-aş dori să vă găsesc înainte de luna Mai. O să călătoresc în România şi Moldova la vară şi mi-aş dori să vă întâlnesc în timpul călătoriei mele. 

Dacă nu veţi dori să mă găsiţi sau să mă cunoaşteţi, voi înţelege, dar vreau să ştiţi că vă sunt atât de recunoscătoare pentru că mi-aţi dat viaţă şi pentru că m-aţi dat în adopţie. Vă mulţumesc, pentru că mi-aţi dat şansa la o viaţă mai bună. 

Să ştiţi că vă iubesc cu toate că nu vă cunosc. Sper cu adevărat să vă găsesc pe amândoi într-o zi, să vă povestesc că şi eu sunt mamă, o soţie şi fiica unei familii americane minunate şi sunt copilul vostru, departe de prima mea casă. Vă rog să mă contactaţi, am aşa de multe să vă povestesc!!! Vă rog să DISRIBUITI acest post în ROMÂNIA şi MOLDOVA, cu speranţa că cineva cunoaşte familia mea. Aceasta înseamnă totul pentru mine! Vă mulţumesc!”, a scris tânăra.

Persoanele, care i-au recunoscut părinții și vor să-i ofere un ajutor, sunt îndemnate să-i scrie un mesaj prin intermediul grupului de Facebook - The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.7033 0.1113%
USD USD 16.9892 -0.0959%
RUB RUB 0.2588 1.2916%
RON RON 4.2217 0.1281%
UAH UAH 0.6076 -0.1151%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile