Logo Realitatea.md

O zi din viața lui Vlad Plahotniuc, într-o emisiune TV! „N-aș putea să-mi părăsesc țara. Sunt prea implicat aici și mă doare, îmi pasă” (VIDEO)

27 Octombrie 2016, 22:48 // Politica

Mulți din cei care îl cunosc pe politicianul și omul de afaceri Vlad Plahotniuc și-au pus întrebarea: cum decurge o zi din viaţa acestuia. Și dacă mulți s-au gândit la acest lucru, jurnalistul Cristian Tabără a reușit să petreacă o zi întreagă cu acesta. Deci, enigmaticul Vlad Plahotniuc are un program destul de complex. Își începe programul dimineața devreme și îl încheie cu mult mai târziu decât unii dintre noi, mai exact, în ziua respectivă la 3:29.

Embed:

O zi obișnuită din viaţa prim-vicepreședintelui PDM începe foarte devreme. Primul lucru pe care îl face este sportul, care începe la 6:00, urmat de un mic dejun consistent și sănătos. La micul dejun acesta este servit cu omlete, fructe și terciuri.

„Este unica masă pe care reușesc să o i-au tot timpul”, a declarat oficialul.

După micul dejun Vlad Plahotniuc se deplasează la birou, iar primul lucru pe care-l face este turul presei.

Programul este urmat de multe întâlniri cu oficiali înalți, printre care ambasadori, oameni de afaceri și colegi de partid.

Dispune sau nu de timp liber? Da, dispune și îl petrece uneori cu prietenii. „Am timp de prieteni și am nevoie de ei. Discuții, o cafea cu ei”.

Cât despre tradiționalul concediu care ar însemna o săptămână, poate și mai mult, Vlad Plahotniuc nu-l percepe. Concediul mi-l închipui ca pe o zi pe care o petrec cu familia, după care revin. Nu prea înțeleg ce poți face a doua zi, a treia”.

„Îmi lipsesc copii. Este un reproș pe care mi-l fac tot timpul, dar ar fi fost riscant să-i las aici atunci când am intrat în politică”. Amintim că cei doi copii locuiesc și își fac studiile în Elveția.

Deși deține resurse financiare pentru a locui într-o altă țară. Vlad Plahotniuc afirmă că nu ar părăsi niciodată Republica Moldova. „O iubesc. Vreau să o transform într-o țară prosperă. N-aș putea să-mi părăsesc țara. Sunt prea implicat aici și mă doare, îmi pasă”.

Vlad Plahotniuc spune că doarme 3-4 ore pe noapte. „Îmi pun diferite scopuri. Te trezești mai devreme, te culci mai târziu.” Acest lucru a fost demonstrat, ziua politicianului și omului de afaceri Vlad Plahontiuc s-a încheiat la ora 3:29.

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.6621 0.0000%
USD USD 17.7287 0.0000%
RUB RUB 0.2865 0.0000%
RON RON 4.1145 0.0000%
UAH UAH 0.7258 0.0000%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile