Logo Realitatea.md

Orheiul, supranumit Capitala Revelionului, după sărbătoarea organizată în centrul orașului

03 Ianuarie 2018, 16:22 // Societate

Orheenii s-au arătat mulțumiți de sărbătoarea organizată cu ocazia Revelionului! Cel puțin aceasta susține Primăria orașului, după numeroasele evaluări ale celor care au fost prezenți la marele eveniment al anului.

Cele mai multe aprecieri vin din partea celor care au fost la concert, pe rețelele sociale fiind publicate numeroase solicitări pentru a recunoaște Orheiul drept Capitală a Revelionului în Moldova.

Admirația publicului vine în contextul atmosferei de sărbătoare realizată de artiștii care au evoluat pe scena din Orhei, inclusiv soliști ai legendarelor trupe pop care au avut un program artistic în seara de Revelion. Este vorba, în special, de „Arabesques”, „Dshinghis Khan” și „Ace of Base”.

De asemenea, sărbătoarea a intrat și în vizorul mai multor bloggeri moldoveni, care și-au expus opiniile pe conturile de pe rețelele de socializare, dar și pe blogurile personale.
 
Amintim că, în acest an, concertul de Revelion din Orhei a fost vizitat de peste 25 de mii de oameni, atât locuitori ai orașului, cât și oaspeți special veniți din toate colțurile țării, cât și de peste hotare. Într-o atmosferă de sărbătoare și ospitalitate, oamenii s-au delectat cu dulciuri, au vizitat Târgul de Crăciun, sau distrat gratuit la toate atracțiile, toboganele și la patinoar. Momentul de tranziție la Noul An 2018 a fost marcat de un show de focuri de artificii, iar concertul a continuat și după miezul nopții.
 
Echipa primarului Ilan Șor a organizat pe scară largă sărbătorile de iarnă la Orhei pentru al treilea an consecutiv. Anul acesta, festivitățile din oraș au început pe 23 decembrie și vor dura până la marcarea Revelionului pe stil vechi. În fiecare zi, pe scenă evoluează artiști noi, iar pentru oaspeți este deschis Târgul de Crăciun, unde pot fi achiziționate delicatese și cadouri, precum și atracții gratuite - un patinoar, 4  tobogane și altele.
 

CITEȘTE ȘI:

Bradul de la Orhei a ajuns într-un top al pomilor de Crăciun din întreaga lume (FOTO)

CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 19.5605 -0.1740%
USD USD 17.1569 0.0852%
RUB RUB 0.2580 0.9785%
RON RON 4.1712 -0.3417%
UAH UAH 0.6121 0.5420%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile