Logo Realitatea.md

Patru moldoveni, traumatizați în urma accidentului teribil din Kaluga, au ajuns la Chișinău. Cum au fost întâmpinați de rude (FOTO)

08 August 2018, 22:14 // Societate

Patru persoane traumatizate în urma tragicului accident în Kaluga, Rusia, au ajuns în această seară în Chișinău.  

Foto:DSE.md

Transportarea victimilor a fost  efectuată de IGSU cu susținerea căii ferate din Republica Moldova. Oamenii au ajuns în țară  cu ruta Moscova – Chișinău fiind însoțiți de ofițerii IGSU. 

Medicii SMURD au însoțit oamenii care au suferit deferite traumatisme în urma accidentului, dar și le-au acordat ajutorul calificat în drum spre Republica Moldova. Pe peronul Gării Feroviare aceștea au fost întălniti de către rude și apropiați.

Ulterior trei echipaje SMURD i-au transportat la Institutul de Medicina Urgentă din capitală, de unde au fost preluați de medicii spitalului. Aici cei patru molodoveni au fost internați pentru ulterioare îngrijiri medicale. Potrivit medicilor starea pacienților este stabilă.

Conform conducerii IGSU ultimii patru cetățeni ai Republicii Moldova care au avut de suferit în Kaluga primesc îngrijiri medicale în Federația Rusă, întrucât starea de sănătate nu permite transportarea acestora. După ce medicii vor da acordul în vederea  exeternării pacienților, autorițățile din Moldova vor repatria acasă oamenii.

Citeste tot despre: accident, IGSU, Kaluga, Rusia, transportare, victime
  R LIVE TV
CURS VALUTAR BNM
EUR EUR 21.1921 0.4579%
USD USD 17.4521 0.2130%
RUB RUB 0.2364 -0.1267%
RON RON 4.3476 0.4482%
UAH UAH 0.6167 0.0324%
Vezi si alte valute
CELE MAI CITITE 30 zile 7 zile